1. Home
  2. Makelaardij
  3. Wonen in Fryslân
  4. 2 x stads wonen in Friesland

2 x stads wonen in Friesland

Stads wonen in onze prachtige provincie!
Bekijk aanbod
05 mei 2021
Makelaardij Wonen in Fryslân

2 x stads wonen in Friesland

Stads wonen in onze prachtige provincie!

Wie denkt aan wonen in Friesland denkt al gauw aan landelijk wonen in een buitengebied. Maar wist je dat je ook heel goed stads kunt wonen in onze prachtige provincie? In het centrum van een Friese stad wonen heeft iets speciaals. Iets prikkelends. Je kunt de rijke historie volop voelen en zien. Wonen op de allermooiste stadse locaties van Friesland is echter slechts voor enkelen weggelegd. Droom jij van spraakmakend wonen met de stad aan je voeten? Lees dan gauw verder:

Leeuwarderweg 1-101 in Sneek

Sneek is één van de gezelligste steden van Friesland. Midden in het centrum bieden wij deze net opgeleverde maisonnette in de veelbesproken Oosterpoort te koop aan. Dit is niet zomaar stads wonen, nee deze maisonnette is met al haar kwaliteiten bijna on-fries te noemen.

Deze maisonnette is met al haar kwaliteiten bijna on-fries te noemen.

De woning heeft namelijk drie woonlagen: twee lagen woongenot en op de bovenste verdieping een riant privé dakterras met een prachtig uitzicht over het water en de stad. Je hebt hier in totaal maar liefst 174 m2 woonoppervlakte tot je beschikking! Parkeren kun je trouwens op het binnenterrein en in de parkeergarage. Op de begane grond heb je ook nog een privéberging, waar je bijvoorbeeld je elektrische fietsen en overige spullen kwijt kunt.

Unieke ligging

En dan hebben we het nog niet eens over de ligging gehad! Ook vanuit de woonkamer en de keuken kijk je zo over de grachten en de winkelstraat in. Onder de maisonnette zit een fijne bakker en tegenover de Oosterpoort vindt je een slager en een bloemist. Binnen 1 minuut sta je voor de deur van je favoriete winkel, supermarkt of restaurant.

Binnen 1 minuut sta je voor de deur van je favoriete winkel, supermarkt of restaurant.

Vraagprijs en bezichtigingen

De vraagprijs van de Leeuwarderweg 1-101 in Sneek is € 669.500,- v.o.n. Meer informatie en foto’s kun je via deze link bekijken. Het plannen van een bezichtiging is uiteraard mogelijk.

Nieuweweg 1A in Leeuwarden

In het bijzonderste gebouw van Leeuwarden, midden in de stad, bieden wij dit prachtige exclusieve appartement te koop aan. Vanuit elke kamer heb je direct oogcontact met de binnenstad en haar markante gebouwen. De Zuiderstadsgracht ligt letterlijk voor de deur en van hieruit kun je heerlijke boottochten maken door heel Friesland.

Dichtbij alles, alles dichtbij

Stel je je eens voor: ‘s morgens even de stad inlopen voor een vers broodje, ‘s middags wanneer het mooi weer is naar een terrasje en een hapje eten in de stad. En dat allemaal vanuit je comfortabele appartement met een riante living met open keuken aan de voorzijde, twee slaapkamers en fijne badkamer. Daarnaast heb je aan de voorzijde van de woning een riant en zonnig terras. Aan de achterzijde van het appartement is nog een extra terras. Kortom: een uniek woonconcept waar je je snel thuis zult voelen.

Een uniek woonconcept waar je je snel thuis zult voelen.

Vraagprijs en bezichtigingen

De vraagprijs van de Nieuweweg 1A in Leeuwarden is € 625.000,- k.k. Meer informatie en foto’s kun je via deze link bekijken. Het plannen van een bezichtiging is uiteraard mogelijk.

Deel dit bericht