1. Home
  2. Zorgeloos Verduurzamen

Zorgeloos Verduurzamen

Ben je van plan om je huis te verkopen?

Je hebt maar één kans om je huis op de beste manier te verkopen. Onze makelaars adviseren je daar graag bij. Maar wat zijn de mogelijkheden als je woning een energielabel D, E, F of zelfs G heeft? Hoe krijg je inzicht voor je potentiele koper in de duurzaamheidsmogelijkheden van jouw woning die te koop staat. Er is een unieke nieuwe optie, onze makelaars leggen het graag aan je uit. Wij lichten het hieronder alvast toe.

Ontwikkelingen huizenmarkt Friesland

Het energielabel heeft steeds vaker invloed op de vraagprijs van een woning. Potentiële kopers willen weten waar zij aan toe zijn als ze jouw woning met een hoog energielabel kopen. Wat zijn de verduurzamingsmogelijkheden? Hoe weet jouw koper met welke investering ze een energielabelsprong kunnen maken? Wij kunnen jou als verkoper hierin ontzorgen en alle verduurzamingskansen inzichtelijk maken in een rapport.

Wat is het effect van een beter energielabel op je woning?

Een beter energielabel heeft invloed op de hoogte van de vraagprijs, op de hoogte van de biedingen, maar ook op de snelheid waarmee je woning verkocht wordt. Dat klinkt interessant! En dat is het ook! Maar hoe pak je dat aan?

Als jij je woning te koop aanbiedt via Makelaardij Hoekstra dan zorgen wij ervoor, in samenwerking met de Energie Inspectie Friesland, dat jij in één rapport inzicht krijgt in de verduurzaming van je woning. En dat is ook precies de insteek van deze interessante campagne; Zorgeloos verduurzamen!

Eén van onze makelaars in jouw buurt begeleidt je naar de beste verkoop van jouw woning, Energie Inspectie Friesland zorgt voor het energielabel en doet de opname voor het inzicht in de verduurzaming. Om het plaatje voor jouw koper compleet te maken kan een medewerker van een kantoor van De Hypotheker (in Friesland) zorgen voor een goede financiering van de benodigde verduurzamingsplannen en inzicht geven in de subsidiemogelijkheden. Technisch bedrijf Van der Hoek, Vriezon (zonnepanelen leverancier) en andere relaties van ons zorgen ervoor dat de verduurzamingsoplossingen voor jouw woning binnen korte tijd kunnen worden gerealiseerd. De verduurzaming kan door jouw als verkoper worden gedaan of door de kopers van jouw woning.

Wil jij je woning zorgeloos verduurzamen?

Met het inzicht wat je krijgt door de gratis duurzaamheidsscan van Makelaardij Hoekstra weet jouw aspirant koper precies waar zij aan toe zijn. Dus vraag de duurzaamheidsscan direct aan.

Het Zorgeloos Verduurzamen label geeft jou, maar zeker ook de (aspirant) kopers inzicht in welke maatregelen ze kunnen nemen om het energielabel van de woning te verbeteren. Van label F naar label A of bijvoorbeeld van energielabel D naar A+. Je krijgt inzicht in enkele energielabelsprongen. En het mooie is, het energielabel krijg je er gratis bij. Dat is pas echt zorgeloos verduurzamen!

Met onze gratis duurzaamheidsscan profiteer je van vele voordelen.

  • Je krijgt direct inzicht in de mogelijke verduurzaming van je woonhuis
  • Betere verkoopprijs en besparing op energielasten voor jou of de kopers van je huis
  • Betere en ruimere financieringsmogelijkheden
  • Gratis energielabel

Wil jij het energielabel van je woonhuis verbeteren?

Indien je je woonhuis in de verkoop aanbiedt via Makelaardij Hoekstra dan ontvang je de Duurzaamheidsscan geheel gratis.

Waarom gratis duurzaamheidsscan aanvragen?

Met onze gratis Duurzaamheidsscan weet jij of de toekomstige koper van jouw woonhuis precies wat er aan je huis gedaan moet worden om een beter energielabel te krijgen. Een beter energielabel levert direct een betere verkoopprijs op én bovendien een snellere verkoop van je woonhuis. Je kunt er dus ook voor kiezen om jouw huis eerst te verduurzamen en daarna te koop zetten. Onze samenwerkingspartners regelen de uitvoering van de verduurzamingsopties graag voor jou!

Welke subsidies zijn er voor verduurzamen woning?

Voor veel aanpassingen in je woning zijn subsidies beschikbaar. De Hypotheker kantoren weten precies welke subsidiemogelijkheden er zijn. Vraag gerust naar meer informatie bij onze makelaars.

Direct gratis duurzaamheidsscan aanvragen?

Wil je een duurzaamheidsscan aanvragen voor jouw woonhuis? Vul het aanvraagformulier in. Wil je in contact komen met één van onze makelaars? Bel 058 233 7 333 of mail ons via info@zorgeloosverduurzamen.com

Het Zorgeloos Verduurzamen concept is een samenwerking tussen Makelaardij Hoekstra en De Hypotheker kantoren in Friesland.

Overzichtelijk rapport

Een erkende adviseur van de Energie Inspectie Friesland komt bij de woning langs voor een schouwing om de verduurzamingsmogelijkheden van je woning te bekijken. Daarna wordt een overzichtelijk rapport gemaakt. Onze makelaar overhandigt het rapport en bespreekt de mogelijkheden met jou. Je bepaalt zelf of je de verduurzaming zelf (deels) wilt laten doorvoeren of dat je het rapport gebruikt om je potentiele koper inzicht te kunnen geven in de verduurzaming.

Wil jij je woning zorgeloos kunnen verduurzamen? Verkoop je woning via Makelaardij Hoekstra en ontvang een gratis duurzaamheidsscan. via het aanvraagformulier. Een van onze makelaars neemt daarna contact met je op.

119