1. Home
  2. Makelaardij
  3. Nieuws
  4. Wij garanderen de allerbeste plek op Funda

Wij garanderen de allerbeste plek op Funda

Hoekstra zorgt dat je opvalt!
04 juni 2021
Makelaardij Nieuws

Wij garanderen de allerbeste plek op Funda

Hoekstra zorgt dat je opvalt!

Als je aan een willekeurig iemand vraagt waar hij of zij het huidige aanbod koopwoningen kan vinden, dan zal het antwoord al snel Funda zijn. Niet zo vreemd, aangezien 80% van de mensen zijn of haar woning het liefst via dit platform verkoopt. Een huis aanbieden op Funda kan alleen via een makelaar. Wil je zeker weten dat jouw makelaar Funda optimaal gebruikt? Dan zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten.

Vaker gevonden, beter bekeken met Funda Compleet

Hoe vollediger een woning gepresenteerd wordt op Funda, hoe hoger de woning in de resultatenlijst bij woningzoekers verschijnt. Zo werkt het algoritme van Funda. Daarom hechten wij bij Makelaardij Hoeksta veel waarde aan het zo volledig en correct presenteren van onze woningen middels Funda Compleet, maar wat houdt dit precies in?

– Woningfoto’s
– Plattegronden
– 360° foto’s
– Hoogtefoto’s / dronefoto’s
– Woningvideo
– Matterport 3D tour
– Een representatieve woningtekst
– Het volledig en correct invullen van de objectkenmerken

Al jaren werken we voor de woningvisualisaties van onze huizen samen met de marktleiders op dit gebied: Zien24 en Proland. Zo geven we niet alleen een volledig beeld aan potentiële kopers, maar zorgen we ook voor een hogere ranking op Funda. Objecten die met Funda Compleet worden aangemeld worden dan ook 59% vaker gevonden dan andere objecten, wanneer een potentiële koper een zoekopdracht invoert. Ook tonen zoekers vaker interesse in deze objecten: de objectpagina’s van compleet gepresenteerde woningen worden 13% vaker bekeken. Maar dat is niet de enige reden om Funda Compleet in te zetten: ook de transactieprijs blijkt hoger te liggen.

Net dat stapje extra

Wist je dat er op Funda extra producten zijn waarmee jouw woning nog meer opvalt bij nog meer potentiële kopers? Dit zijn betaalde producten die bij ons, anders dan bij andere makelaars, standaard in het Hoekstra Verkooppakket zitten.

Funda Blikvanger

Volgens ons is een goede Funda Blikvanger de ultieme teaser, want met de Funda Blikvanger krijgt jouw woning extra ruimte in de resultatenlijst. In een tijd waarin woningzoekers vlug scannen door het aanbod op Funda, is opvallen een pre. De Funda Blikvanger is een mozaïek van de drie mooiste objectfoto’s plus ruimte om het belangrijkste verkoopargument uit te lichten.

Funda Toppositie

Direct zichtbaar zijn op Funda is wat ons betreft essentieel. De Funda Toppositie is een advertentiemogelijkheid die hiervoor zorgt. De Funda Toppositie zet jouw woning namelijk niet in de zoekresultatenlijst (dit doen we al met de Funda Blikvanger), maar boven de zoekresultatenlijst. Kwalitatief onderzoek met eyetracking toont aan dat Funda bezoekers deze bovenste objecten al scannen vóór ze verder filteren en hun zoekresultaten verder inperken.

Daarnaast zorgt de Funda Toppositie ervoor dat jouw woning bij een veel bredere doelgroep in beeld komt. Stel: Iemand zoekt een appartement met balkon van maximaal € 300.000 in Leeuwarden. Na de zoekopdracht op Funda komen alle relevante objecten tevoorschijn in de resultatenlijst. Boven deze lijst staan opvallende, uitgelichte woningen. Dat zijn de objecten met een Toppositie; dat betekent dus extra zichtbaarheid. En die woningen hoeven niet eens in Leeuwarden te staan. Wij als makelaar beslissen zelf in welke plaats wij een woning onder de aandacht willen brengen.

Toppositie houdt binnen de zoekopdracht alleen rekening met de plaats, prijs en eventueel aangegeven straal. Niet met overige aangevinkte filters zoals een balkon, tuin of zelfs type woning. Zo kan een object dat een paar weken geleden geplaatst is boven de resultatenlijst verschijnen, zelfs als het niet volledig voldoet aan de zoekopdracht. Zo kunnen we de zoeker aangenaam verrassen met jouw woning.

Wijzer geworden?

Met deze informatie bezoek je de volgende keer Funda vast met een heel andere blik. Denk jij erover na om jouw huis te verkopen? Dan zijn bovenstaande punten nog belangrijker. Kies voor een makelaar die je vertrouwd en die over de juiste kennis bevat. Bij Makelaardij Hoekstra hebben we al meer dan 30 jaar ervaring en weten wij precies wat we doen. Wil jij ook op opvallen? Kies dan voor Makelaardij Hoekstra. Vul onderstaand formulier in om kennis te maken!

Gratis waardebepaling aanvragen - Funda Toppositie en Funda Blikvanger

Deel dit bericht