1. Home
  2. Makelaardij
  3. Nieuws
  4. Vita Wonen en Makelaardij Hoekstra slaan handen ineen!

Welkom Chris Speerstra

Vita Wonen en Makelaardij Hoekstra slaan handen ineen!

Eindelijk mogen we het nieuws delen. Makelaar Chris Speerstra komt ons team versterken. Daarmee sluit zijn makelaarskantoor Vita Wonen zich aan bij onze kantoren en gaat verder onder de naam van Makelaardij Hoekstra. Door deze nieuwe samenwerking halen we met Chris niet alleen een geboren en getogen Jouster in huis maar ook een professional met jarenlange ervaring en expertise van de huizenmarkt binnen het Fryske Marren gebied.

Doelgericht met een glimlach

Sinds 2003 is Chris namelijk al werkzaam als makelaar en vanaf 2011 als zelfstandig ondernemer met zijn eigen makelaarskantoor in Joure genaamd Vita Wonen. Een makelaar met een passie voor werken met mensen, een drive voor resultaat, met een sterk conceptueel en analytisch vermogen. Dit alles doelgericht en met een glimlach!

Wilt u gratis en vrijblijvend advies over de verkoop van uw woning of wilt u een woning in het Fryske Marren gebied laten taxeren? Chris Speerstra is vanaf heden te vinden aan het Douwe Egberts Plein 1 in Joure.

Welkomstcadeau: gratis dronevideo van uw woning!

Om onze samenwerking met Chris Speerstra te vieren hebben we een interessant welkomstcadeau voor u. Bent u van plan om uw woning in het Fryske Marren gebied dit voorjaar te verkopen? Onze makelaar Chris komt dan graag bij u thuis langs voor een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Geheel Coronaproof. Zo weet u meteen waar u aan toe bent!

Besluit u vervolgens dat Chris uw makelaar is? Dan krijgt u een dronevideo van uw woning t.w.v. € 120,- cadeau. Zo springt uw woning er straks direct uit tussen het overige aanbod op Funda. Vul onderstaand formulier in dan nemen we contact met u op.

Gratis waardebepaling aanvragen Drone Video

Deel dit bericht