1. Home
  2. Makelaardij
  3. Nieuws
  4. Huis verkopen? Wij brengen uw woning online tot leven!

Huis verkopen?

Wij brengen uw woning online tot leven!
Vertel mij meer
05 juni 2020
Makelaardij Nieuws

Huis verkopen?

Wij brengen uw woning online tot leven!

Ondanks de coronacrisis zien wij geen verandering op de huizenmarkt in Friesland. De afgelopen jaren was de vraag naar woningen groot en dit is nog steeds zo. Er is nog steeds een grote groep potentiële kopers op de markt die op huizenjacht is en wil profiteren van de zeer lage rente.

Wij gaan nog steeds graag met zoekers een woning binnen. Uiteraard in achtneming met de voorzorgsmaatregelen. Want, niets leidt tot een betere woonbeleving dan fysiek door een woning wandelen om de sfeer te proeven. Maar wij merken ook dat sinds de coronacrisis, virtueel bezichtigen een vlucht neemt. En daar spelen wij graag op in!

De eerste indruk telt!

Bij de aankoop van een nieuw huis is de eerste indruk vaak bepalend. Foto’s, 360gradenbeelden en een woningvideo geven een goede indruk van hoe uw huis er uit ziet. Maar met onze exclusieve Matterport 3D-tour tonen we uw woning met de aandacht die uw woning verdient en brengen wij uw woning online tot leven!

Wat is dé Matterport beleving?

Met onze Matterport-camera leggen wij woningen met 3D-data en HDR-fotografie vast voor een zeer realistische en interactieve presentatie van uw huis. De opnames zijn veel vollediger dan 360gradenfotografie en interactiever van video. De bezoeker zelf zijn route bepaalt en niet de cameraman. Daarnaast heeft u een prachtige digitale herinnering aan het huis waar u altijd met plezier heeft gewoond.

Zelf een Matterport 3D-tour ervaren? Deze verkoper ging u al voor!

Een prachtige digitale herinnering aan uw huis!

Gratis waardebepaling

De afgelopen maanden hebben wij mogen proeven aan de Matterport 3D-tours en dit willen we de komende tijd naar een nog hoger niveau tillen! Bent u enthousiast geworden en wilt u in juni uw huis verkopen? Vul dan onderstaand formulier in. Onze makelaars komen dan graag bij u langs voor een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Zo weet u meteen waar u aan toe bent! Besluit u vervolgens om uw woning te verkopen? Dan ontvangt u een exclusieve 3D-beleving van uw woning cadeau.

* De actie is geldig van 1 september 2020 t/m 15 oktober 2020

Gratis waardebepaling aanvragen Matterport 3D-beleving

Deel dit bericht