1. Home
  2. Verkoopopdracht  = Gratis Verkoopstylist

Verkoopopdracht  = Gratis Verkoopstylist

Een goede eerste indruk

Wist je dat woningzoekers op Funda in de eerste 15 seconden bepalen of een huis ‘goed voelt’? Het maken van een goede eerste indruk is dus van cruciaal belang bij de verkoop van jouw woning. En die eerste indruk, die maak je maar één keer. Wist je dat maar liefst 75% van de zoekers op Funda meteen doorklikt naar de foto’s van een huis? Daarom zorgt onze interieurstyliste er deze zomer voor dat jouw woning niet alleen verkoopklaar is maar ook opvalt!

Jouw woning helemaal verkoopklaar
Verkoop jij jouw woning tussen 11 juni en 20 juli via één van onze makelaars? Dan komt onze interieurstyliste Evelyne Bok (bekend van Wonen&Co) langs om de puntjes op de i te zetten door middel van een verkoopstyling advies. Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van jouw woning. Het doel hierbij is altijd een snellere verkoop tegen de hoogst haalbare prijs! Met een woning die verkoopklaar is gemaakt door middel van verkoopstyling, krijg je de kans om metéén de beste eerste indruk te maken!

Wat doen onze makelaars om jouw huis te verkopen?
Je huis verkopen is een grote stap. Wij zijn als geen ander op de hoogte van de vraag en het aanbod op de woningmarkt in Friesland. Dit komt met name door onze unieke verkoopstrategie. Wij weten als geen ander wat er voor nodig is om jouw huis te verkopen. Ieder huis verdient een eigen aanpak en hier sluiten wij met onze kennis en strategie op aan. Met héél veel succes!

Wil jij onbezorgd jouw huis verkopen en er bovendien zeker van zijn dat je het maximaal haalbare voor jouw huis krijgt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij komen graag bij jou langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij aandachtig de woning en aan de hand hiervan, in combinatie met een grondig marktonderzoek, kunnen wij een schatting maken van de te verwachten verkoopprijs. Ook hebben we dan een goed inzicht in de tijd die wij verwachten nodig te hebben om jouw huis te verkopen. Ook leggen wij jou graag uit hoe wij denken de woning het beste in de markt te kunnen zetten en zo van de verkoop van jouw huis een succes te maken!

Besluit jij vervolgens om jouw woning bij ons in verkoop te zetten? Dan komt onze interieurstyliste langs om jou te voorzien van een verkoopstyling advies.

Voorwaarden:

  • De actie is geldig voor verkopers die hun woning te koop zetten tussen 11 juni en 20 juli 2018.
  • De afspraak met de stylist dient gemaakt te worden voor 1 augustus 2018 en voordat de fotograaf van Zien24 langs komt.

Gratis waardebepaling aanvragen