1. Home
  2. Teambuilding Terschelling 13/14 september

Teambuilding Terschelling 13/14 september

Beste collega’s,
Iedereen heeft het 1e aanmeldformulier inmiddels ingevuld. Top! Binnenkort gaan we naar de volgende fase van de voorbereidingen, daarover later meer.

We willen jullie wel alvast laten weten met welke boot we gaan:
– Vrijdag 13 september gaan we om 10.30 uur met de snelboot naar Terschelling.
– Zaterdag 14 september gaan we terug met de snelboot van 09.30 uur naar Harlingen.

Belangrijke zaken om te weten:

Vrijdag 13 september!
– Je kunt het beste met het openbaar vervoer naar het station Leeuwarden komen als je mee reist met de trein naar Harlingen. Of zet bijvoorbeeld je auto op een P+R achter het station.
– De collega’s die met de trein reizen van Leeuwarden naar Harlingen worden uiterlijk om … verwacht op het station Leeuwarden, op het perron bij de trein richting Harlingen. Graag verzamelen en nog niet instappen in verband met de treinkaartjes.
– De collega’s die niet met de trein reizen worden uiterlijk …. uur verwacht in de ….. vertrekhal in Harlingen, zodat de bootkaartjes in 1 x goed en aan iedereen kunnen worden uitgereikt.
– (PV uitreiken kaart met QR tijdens bootreis)
– De boot vertrekt om 10.30 en komt rond 11.20 aan op Terschelling.
– Als we zijn aangekomen lopen we richting fietsverhuur Zeelen, overzijde bij kade. Daar staat voor iedereen een damesfiets klaar. Als je de bagage niet wilt tillen, leg je de bagage op de daarvoor aangewezen plek bij de fietsverhuur. De fietsverhuur brengt de bagage naar de lobby in het hotel. Voor mindervalide collega’s staat een taxi klaar richting het hotel Schylge.
– 12.30 Lunch: Lunchbuffet in de serre.
– 13.30 – 15.30/16.00 Teambuilding: doe afhankelijk van het weer sportieve kleding aan. Als je minder of niet actief wilt meedoen, dan hoef je ook geen sportkleding aan te doen.
– 16.00 Bus staat klaar voor het hotel: vertrek richting activiteiten, zorg dat je op tijd bent voor het hotel/bij de bus.
– 16.30/45 Start activiteiten met een lekker hapje en een drankje! We zijn op het eiland dus de activiteiten zijn op het ……!
– 18.00 Bus vertrekt naar het hotel. Kom je op tijd op de plek waar de bus ons ook heeft afgezet?
– 18.15 – 18.50 Inchecken en opfrissen in het hotel. We eten deels buiten dus dan kun je daarmee rekening houden met je kleding.
– 19.00 Bus vertrekt naar het diner. Top als de chauffeur op tijd kan vertrekken.
– 19.30 Dinnertime! Gezellig!
– 21.30 Bus vertrekt naar OK18, althans dichtbij de OK18 in West Terschelling (?). Het eerste rondje is van de zaak. In de bus krijg je hiervoor een muntje. De overige kosten zijn voor jezelf.
– Na het eerste rondje ben je vrij om te gaan. Have fun, stay okay!

– inchecken? hotelkamer kaart


Zaterdag 14 september!
– – 07.45 Als je de bagage niet zelf wilt meenemen op de fiets richting boot kun je de bagage bij de lobby in het hotel neerleggen.
– 07.30 Het ontbijt in het hotel start voor ons vandaag eerder. Yess, lekker stevig ontbijten, wat wil je nog meer.
– 08.55 Fietsen inleveren, uiterlijk om 09.00 uur afgeleverd worden bij Zeelen fietsverhuur. Dat is tegenover de boot.

– De collega’s die met de trein terugreizen van Harlingen naar Leeuwarden kunnen om … uur met de trein terug naar Leeuwarden.

– Fijn weekend nog en bedankt …..We maken er met z’n allen een mooi teambuildingsevent van!

Tot snel!

Aanmeldformulier Teambuilding Terschelling 13 en 14 september

  • Via dit nummer ben je ook tijdens het teambuildingsevent bereikbaar.
  • Indien je ja hebt ingevuld, graag bij bijzonderheden toelichten waar je allergisch voor bent en/of je bijvoorbeeld vegetarisch/veganistisch bent. In een later stadium kun je je keuze nader kenbaar maken in verband met het diner.
  • Graag zelf afstemmen met jouw kamergenoot. Jouw kamergenoot vermeld op deze plek dan jouw naam. Als je niks invult, word je ingedeeld door de organisatie.