1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Inloopmiddag Houkepoort
20 november 2017
Nieuwbouw

Inloopmiddag Houkepoort

12 Woningen aan de Houkeweg

Op Houkepoort ervaart u iedere dag een ultiem vakantiegevoel. Met uitzicht op de natuur en een altijd zachte bries die via het Sneekermeer de weg naar uw nieuwe woning vindt. Wonen op Houkepoort is genieten geblazen.

Inloopmiddag allerlaatste woningen op Houkepoort

Aan de Houkesloot, de vaarverbinding tussen Sneek en het Sneekermeer, is op het wooneiland Houkepoort gestart met de verkoop en ontwikkeling van een nieuwe woonomgeving. Op dinsdag 7 augustus is er inloopmiddag voor de 12 allerlaatste twee-onder-één-kapwoningen van het wooneiland. U bent tussen 15:oo en 17:00 van harte welkom op ons kantoor in Sneek aan de Westersingel 32.

Tijdens de inloopmiddag kunt u ten eerste informatie ontvangen over de beschikbare bouwnummers. Ook kunt u al uw vragen stellen over Houkepoort aan onze nieuwbouwmakelaar Rita Haarsma. Daarnaast kunt u ook vrijblijvend een optie nemen op het bouwnummer van uw voorkeur.

Gelegen aan de binnenhaven

Deze 12 woningen zijn gelegen aan de binnenhaven van Houkepoort. De woningen hebben dus uitzicht op alles wat zich in de binnenhaven afspeelt. Er zijn twee verschillende types namelijk het type Bolder en het type Beaufort.

Woningtype Bolder

Woningtype Bolder is een ruimte twee-onder-één-kapwoning gelegen aan de binnenhaven van Houkepoort. Dit type woning heeft een eigen garage, openslaande deuren en daarnaast nog vele extra opties om er uw droomwoning van te maken. Om de woning helemaal compleet te maken heeft dit woningtype ook een dakterras aan de voorkant. Hier kunt u straks genieten van het mooie uitzicht over het water.

Woningtype Beaufort

Woningtype Beaufort is een fraaie en ruime twee-onder-één-kapwoning gelegen nabij de entree van Houkepoort. Dit woningtype heeft een eigen garage en onder andere een eigen ligplaats als optie. De achterkant van de woning is uitermate geschikt voor het realiseren vaan een royale leefkeuken. De openslaande tuindeuren maken deze comfortabele woning compleet.

 

 

Op de website van Houkepoort kunt u de huidige beschikbaarheid terugvinden. Wilt u een optie nemen? Mail dan naar nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl.

Deel dit bericht