1. Home
  2. Advertentie
  3. Primo Keukens en Concordia Keuken & Bad Heerenveen een perfecte combinatie

Primo Keukens en Concordia Keuken & Bad Heerenveen

een perfecte combinatie
Klik hier voor wooninspiratie!
07 juli 2020
Advertentie

Zoekt u een badkamer of keuken?

Aan de Jousterweg in Heerenveen bent u aan het juiste adres!

Primo Keukens en Concordia Keuken & Bad zitten gebroederlijk naast elkaar aan de Jousterweg in Heerenveen. Toch zijn er verschillen en daardoor is de combinatie van deze twee bedrijven perfect.

Primo Keukens voldoet aan de laatste keukentrends

Primo Keukens legt zich toe op de goedkopere keukens in de markt. Een ideaal adres voor starters en mensen die voor een prachtige, complete keuken niet boven het budget van 8000 euro willen uitkomen.

Primo Keukens kan dan ook prima de concurrentie aan bijvoorbeeld Ikea. De Primo keukens zien er net zo leuk uit, alleen gaat Primo Keukens een stapje verder. “Wij geven niet alleen advies, maar maken ook een tekening, helpen de klant op weg met een leidingenschema en we kunnen de montage regelen”, vertelt een woordvoerder van Primo Keukens.

Primo keukens in Heerenveen is onlangs compleet vernieuwd en voldoet aan de laatste keukentrends. De gehele showroom is ingericht met Duitse kwaliteitskeukens. Primo Keukens heeft een eigen filosofie op de keukenmarkt: “Wij bieden direct een scherpe, eerlijke en vaste prijs en hanteren geen ondoorzichtige kortingsaanbiedingen.”

Wij bieden direct een scherpe, eerlijke en vaste prijs en hanteren geen ondoorzichtige kortingsaanbiedingen

Primo Keukens van diverse kwaliteitsmerken

Waar Primo Keukens eindigt met zijn keukenprijzen, begint buurman Concordia  Keuken & Bad. Hier worden keukens verkocht van diverse kwaliteitsmerken. Daarnaast heeft Concordia Keuken & Bad een keukenlijn met maatwerk keukens, die onder de naam Maetwerck worden verkocht. Dit zijn keukens die geheel naar eigen wens worden gebouwd.

Geheel nieuwe sanitair- en tegelafdeling

Op de bovenverdieping van Concordia Keuken & Bad is een geheel nieuwe sanitair- en tegelafdeling. De klant heeft keuze uit meer dan 40.000 soorten wand- en vloertegels en het meest uiteenlopende sanitair. Bij Concordia Keuken & Bad wordt de gehele montage van uw keuken of badkamer geregeld.

Verder hebben Concordia  Keuken & Bad en Primo Keukens een nauwe samenwerking met Bouwcenter Concordia Heerenveen, dat gevestigd is aan Saturnus 3 in Heerenveen. Zo kunt u voor de gehele verbouwing of bouw terecht op één adres.

Zo kunt u voor de gehele verbouwing of bouw terecht op één adres.

Deel dit bericht