1. Home
  2. Advertentie
  3. Mezutec biedt dé oplossing tegen kalkaanslag
03 februari 2022
Advertentie

Mezutec biedt dé oplossing tegen kalkaanslag

Last van kalkaanslag in huis? Hard water veroorzaakt kalkaanslag, wat kan leiden tot onder andere een verstopte douchekop en leidingen. Ook in je apparatuur kan kalk zich afzetten, vooral als het water daarin verwarmd wordt, zoals de vaatwasser, wasmachine en waterkoker. Met de waterontharder van Mezutec is kalkaanslag verleden tijd! Mezutec is specialist op het gebied van waterontharders. We helpen particulieren en bedrijven met duurzame en kostenbesparende oplossingen om het water te reinigen.

Geniet van kalkvrij water in je (nieuwe) woning!

Hoi! Ik ben Tjitske Klijnstra, werkzaam als adviseuse bij Mezutec Waterzuiveringssystemen. Wij leveren waterontharders van hoge kwaliteit, tegen een betaalbare prijs en zijn al jarenlang een gevestigde naam in het noorden van Nederland! Ik ben regelmatig op pad in de drie noordelijke provinciën en heb al vele klanten blij kunnen maken met kalkvrij water. Bij Mezutec staat alles in het teken van persoonlijke service. Ik kom graag bij je langs om samen te kijken naar de mogelijkheden en al je vragen te beantwoorden over de werking van onze waterontharder.

Waarom een waterontharder aanschaffen?

Een waterontharder is onmisbaar in je (nieuwe) woning. Met een waterontharder is kalkaanslag in je keuken, badkamer én huishoudelijke apparaten verleden tijd. Je douchewanden en kranen blijven 100% kalkvrij. Ook het nadrogen van de douche is niet meer nodig. En wist je dat je tot maar liefst 50% minder wasmiddel, schoonmaakmiddel en doucheproducten hoeft te gebruiken als je een waterontharder in huis hebt? Reinigingsproducten werken namelijk vele malen beter in onthard water. Dit is niet alleen huidvriendelijker maar bespaart ook veel kosten.

Hard water staat erom bekend nadelige effecten te hebben op huidproblemen. Heb je last van bijvoorbeeld psoriasis, eczeem of een droge huid? Een waterontharder kan deze klachten aanzienlijk verminderen. Ook je haar profiteert enorm van kalkvrij water. Het haar wordt zachter, gaat meer glanzen en wordt beter doorkambaar.

Wil je ook fluweelzacht water, een zachte huid, apparatuur die langer meegaat én minder schoonmaakwerk? Ik kom graag vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.
Tjitske Klijnstra

tjitske.klijnstra@mezutec.nl
06 12 53 11 65

www.mezutec.nl | Industrieweg 36 Zuidwolde | Het Helmhout 34-13 Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl

Deel dit bericht