1. Home
  2. Nieuws
  3. Informatiemiddag over Duurzaamheid voor VvE’s
15 mei 2019
Nieuws

Informatiemiddag over Duurzaamheid voor VvE's

Uitnodiging

Op 21 mei 2019 organiseert Hoekstra Vastgoedbeheer een informatiemiddag voor VvE’s in het Oranje Hotel in Leeuwarden. U bent van harte welkom vanaf 14:00 uur.

Tijdens onze informatiemiddag krijgt u volop informatie over hoe u als VvE kunt verduurzamen. Samen met het Nationaal Energiebespaarfonds en Keurhuis Nederland vertellen wij u alles over subsidies, duurzaamheidsleningen, financieringsmogelijkheden en duurzaamheidsmogelijk-heden voor uw complex.

Nederland in 2050 volledig energieneutraal

Vanaf 2050 moet iedereen in Nederland volledig energieneutraal en aardgasvrij wonen. Als eigenaar van een appartement kunt u verduurzamen via de VvE. Samen kunt u alle appartementen en de gemeenschappelijke delen (stapsgewijs) energieneutraal maken. Waar begint u?

Wilt u als VvE uw complex verduurzamen? Er zijn passende leningen en subsidies mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een VvE Energiebespaarlening. Hoekstra Vastgoedbeheer kan u helpen met een Energie Besparing Advies en bij het vinden en aanvragen van financiering en subsidies voor energiebesparende maatregelen.

Programma informatiemiddag

Het programma voor deze informatiemiddag ziet er als volgt uit.

14:00 uur: Ontvangst met koffie en thee.
14:30 uur: Welkomstwoord door Hoekstra Vastgoedbeheer.
14:45 uur: Keurhuis Nederland over het verduurzamen van complexen, gasloos wonen en subsidies.
15:15 uur: Prentatie van het Nationaal Energiebespaarfonds over landelijke subsidies, financieringsmogelijkheden en energiebesparingsadvies
16:15 uur: Rondvraag
16:30 uur: Einde met hapje en drankje.

Zien we u dan?

Aanmelden voor de informatiemiddag kan via vvebeheer@hoekstravastgoedbeheer.nl of via onderstaand formulier.

Deel dit bericht