1. Home
  2. Makelaardij
  3. Huis verkopen? Maak kans op €250,- shoptegoed van Intratuin!
01 juni 2019
Makelaardij

Huis verkopen? Maak kans op €250,- shoptegoed van Intratuin!

De zomer komt er weer aan. Warme dagen, lekker buiten in de tuin. Hoe fijn is het om het dan binnen ook wat gezelliger te maken door groen in huis te halen?

Woning verkopen? Zorg voor extra sfeer!

Wilt u uw woning verkopen? Dan is het fijn als het binnen opgeruimd en aangekleed is, zodat uw woning goed uit de verf komt op de foto’s.  Overbodige spullen mogen weg, maar extra sfeer maken is natuurlijk goed! Dit kunt u bijvoorbeeld doen door bloemen en planten neer te zetten. Dit geeft net even een extra huiselijk gevoel.

Zo doet u mee aan onze actie

Zet u in juni uw woning bij ons in verkoop? Dan maakt u kans op een shoptegoed van Intratuin ter waarde van €250,00! Met deze bon kunt u mooie planten en accessoires kopen, die uw huis extra sfeervol maken. Natuurlijk kunt u de bon ook gebruiken om uw nieuwe woning te stylen! Wilt u kans maken op deze waardebon? Dan komt uw naam in de grabbelton. Begin juli trekken we willekeurig een winnaar/winnares, die we bekend maken op onze Facebookpagina.

Gratis waardebepaling

Wilt u uw woning verkopen en kans maken op dit shoptegoed? Vul dan onderstaand formulier in. Onze makelaars komen dan graag bij u langs voor een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Zo weet u meteen waar u aan toe bent!

Deel dit bericht