1. Home
  2. Makelaardij
  3. Wonen in Fryslân
  4. Huis verkopen? Zet jouw bloemenabonnement aan!
02 juli 2019
Makelaardij Wonen in Fryslân

Huis verkopen? Zet jouw bloemenabonnement aan!

Krijg 5 keer bloomon cadeau

Zet jij in de zomermaanden jouw woning bij ons in verkoop? Dan zet je automatisch jouw bloemen abonnement aan! Je krijgt van ons namelijk 5 Bloomon boeketten cadeau en je kunt zelf kiezen wanneer je de bloemen laat bezorgen.

Woning verkopen? Ontvang een Bloomon giftcard!

Je krijgt van ons een giftcard voor vijf medium bossen en met deze giftcard bepaal je zelf wanneer de bloemen worden bezorgd! Zo kun je een mooi boeket in je huidige woning neerzetten, bijvoorbeeld voor een open huis of een bezichtiging. Of je bewaart de bloemen voor in je nieuwe woning! Een unieke en verse bos bloemen op tafel, op het moment waarop jij dat wilt. Bij de eerste bezorging krijg je een medium vaas, waar je ze mooi in kunt schikken. Natuurlijk met behulp van de bloemschik-tips die je erbij ontvangt.

De bloemen van Bloomon komen rechtstreeks van de kweker en zijn dan ook super vers! Je geniet hierdoor extra lang van je bos. Krijg je je bloemen met dit warme weer? Geef ze dan een beetje extra liefde. Zet ze gelijk na ontvangst in het water, op een plekje in de schaduw. Zo blijven ze het langst mooi.

Verse bloemen, rechtstreeks van de kweker!

Passend verkoopplan voor jouw huis

Zet jij je woning bij ons in verkoop? Dan gaan we samen vol voor het verkopen van je huis. We maken een passend verkoopplan en doen er alles aan om jouw woning onder de beste voorwaarden te verkopen. Vul het formulier hieronder in om direct een gratis waardebepaling aan te vragen. Onze makelaar neemt dan zo snel mogelijk contact op en komt vrijblijvend langs.

Deze actie loopt van 1 juli tot en met 31 augustus 2019.

4. Mag ik mij voor meerdere woningen tegelijkertijd inschrijven?

Ja, dit is geen probleem.

Tip! Kijk wel goed per woning of u met uw bruto maandinkomen in aanmerking komt voor de betreffende woningen.

Deel dit bericht

Laat je gegevens achter voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling