1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Huis aan de Haven is de stip op de horizon voor Sean en Nanda
02 mei 2022
Nieuwbouw

Huis aan de Haven is de stip aan de horizon voor Sean en Nanda

Sean en Nanda zien hun toekomst tegemoet in het nieuwe Huis aan de Haven, Middelsee

Voor de reislustige Sean (38) en Nanda (39) wordt wonen aan het Van Harinxmakanaal binnenkort werkelijkheid. Vraag je de neefjes van het koppel naar de plussen, dan zullen ze onder meer de nabijheid van de McDonald’s roemen. “De vestiging is ook voor ons regelmatig het startpunt voor een denkbeeldig kijkje in de toekomst van Huis aan de Haven.” Compleet met een hapje en drankje dus.

“Al geruime tijd wonen we in de binnenstad van Leeuwarden. Daar betrekken we nu dertien jaar een bovenwoning. Van horen zeggen wisten we dat er aan de rand van Leeuwarden een nieuwbouwplan op de bouwagenda stond. Een nieuwbouwappartement direct aan het water met een stads karakter. Daar wilden we het fijne van weten, hadden we oren naar.”  

Open dagen

En zo toog het Leeuwarder koppel naar de informatiebijeenkomsten. “Maar eenmaal aangekomen sloeg de twijfel toe. Zijn we niet te jong voor dit nieuwbouwplan? Die vraag stak bij ons beiden op. Tot we een aantal van de andere belangstellenden spraken. We raakten aan de praat met leuke mensen en die geanimeerde gesprekjes voelden direct vertrouwd. Door de mooie locatie en de fraaie plannen zagen we het voor ons, een toekomst op deze mooie plek. Zo vielen de twijfels weg”, zegt het duo. 

Snel na het bezoeken van de start verkoop schreven we ons in voor een appartement bij Huis aan de Haven.” Maar helaas wordt er een streep door hun plannen gehaald. Sean en Nanda worden niet ingeloot voor een appartement. Het tij keert echter snel: “Drie weken later brengt een telefoontje goed nieuws, licht het koppel toe. Ze hebben de wind weer in de zeilen. 

"Wat ons aanspreekt aan het nieuwbouwappartement is de mooie locatie, het stadsgevoel, de binnentuin en het fraaie, stadse uiterlijk.''

Toekomstplannen

We ontvingen een telefoontje dat een gegadigde was afgehaakt”, zegt het duo. Het appartement krijgen zij vervolgens toegewezen en de toekomstplannen kunnen verder worden uitgerold. “Wat ons aanspreekt aan het nieuwbouwappartement is de mooie locatie, het stadsgevoel, de binnentuin en het fraaie, stadse uiterlijk. We verwachten dat het saamhorigheidsgevoel er volop aanwezig zal zijn. Aan het water en uitkijkend op de bootjes en mensen, dat lijkt ons super.” 

Het koppel heeft de ‘toekomststukken goed op het bord. Een moodboard schept hierin duidelijkheid. Hierop verzamelen we onze wensen. De stijl van het appartement aan de havenzijde wordt straks bijvoorbeeld ‘hotel chique’, daar zijn we al over uit. En ook een mooie keuken zal het appartement sieren. We nemen zo weinig mogelijk mee aan oude spullen: als de tijd daar is betrekken we een geheel nieuw appartement.” 

Veilige haven

En er wordt dus gevisualiseerd: een soort sightseeing. Een kijkje in wat de nabije toekomst te bieden heeft. “Eens in de zoveel tijd bestellen we een afhaal lunch bij de grote keten en rijden we richting de bouwplaats van Huis aan de Haven. Daar zal over niet te lange tijd het appartementencomplex verrijzen. We vinden het leuk om er nu al bij stil te staan, te fantaseren over hoe het eruit komt te zien”, leggen Sean en Nanda uit.  

“Huis aan de haven vormt over niet te lange tijd onze veilige haven. En zolang we als koppel samen zijn, is het geluk voor ons dichtbij. Met een spiksplinternieuw appartement als kers op de taart “, besluit het stel. 

"Huis aan de haven vormt over niet te lange tijd onze veilige haven. En zolang we als koppel samen zijn, is het geluk voor ons dichtbij''

Wil je meer weten over Huis aan de Haven? Neem dan een kijkje op de projectwebsite. Er zijn nog een aantal type woningen beschikbaar. Of neem contact met ons op via 058- 233 7 382 of mail naar nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl

Deel dit bericht