1. Home
  2. Makelaardij
  3. Hoekstra regelt jouw tuinman!
01 april 2019
Makelaardij

Hoekstra regelt jouw tuinman!

Huis verkopen? Onze tuinman maakt uw tuin verkoopklaar!

Zet u uw woning in april bij ons in de verkoop? Dan kan uw tuin waarschijnlijk wel wat aandacht gebruiken. Uw tuin verkoopklaar maken in het voorjaar kan een hele klus zijn. De perken zijn ietwat overwoekerd en de struiken uit model. Een potentiƫle koper valt het meteen op. Met het verkoopklaar maken van de tuin staat alles er weer keurig bij en klopt het hele plaatje. Zet u uw woning tussen 1 april en 30 april bij ons in de verkoop? Dan ontvangt u onze tuinman voor twee uren van ons cadeau. Dat scheelt tijd en geld!

Mensen helpen en ontzorgen

Mensen helpen en ontzorgen dat doen we al meer dan 30 jaar. Het is onze tweede natuur. Onze makelaars hebben door de jaren heen al vele woningen succesvol verkocht. Wij zorgen er uiteraard voor dat uw huis op alle manieren in de schijnwerpers staat. Maar soms is het nodig, om juist die ene klus uit te voeren, om uw woning verkoopklaar te maken.

Gratis waardebepaling

Bent u enthousiast geworden en wilt u in april uw huis verkopen? Vul dan onderstaand formulier in. Onze makelaars komen dan graag bij u langs voor een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Zo weet u meteen waar u aan toe bent!

Deel dit bericht