1. Home
  2. Makelaardij
  3. Hoekstra regelt jouw verkoopstylist!

Hoekstra regelt jouw verkoopstylist!

Wij laten jouw woning opvallen
29 januari 2021
Makelaardij

Hoekstra regelt jouw verkoopstylist!

Wij laten jouw woning opvallen

Verkoopstyling niet nodig in deze krappe huizenmarkt? Wij vinden van wel. Voordat je je huis verkoopt zal je potentiele kopers moeten aantrekken. Wist jij dat bezoekers op Funda binnen 15 seconden bepalen of ze een woning willen bezichtigen? De eerste indruk is dus cruciaal. Onze verkoopstylist weet precies hoe jij jouw huis kunt laten opvallen tussen het aanbod.

De eerste indruk is cruciaal

Verkoopstyling is simpelweg het verkoopklaar maken van een huis. Onze verkoopstylist presenteert met zo min mogelijk middelen een huis optimaal voor een zo groot mogelijke doelgroep. Door jouw huis een neutrale uitstraling te geven hoeft de koper niet door de inrichting heen te kijken.

Misschien denk je: “Maar ik krijg al vaak complimenten over mijn inrichting!“ Yes, des te meer reden om de sterke punten extra te benadrukken op de fotopresentatie. Bedenk je ook dat de koper zich wil kunnen voorstellen hoe zijn meubels zullen staan in jouw huis. Door een rustige en neutrale uitstraling aan je interieur te geven hoeft de koper niet door de inrichting heen te kijken!

Coronaproof-advies

Onze ervaren verkoopstylist weet precies wat er voor nodig is om jouw woning in “verkoopconditie” te krijgen en te houden totdat deze verkocht is. Dit kan volledig coronaproof. In een telefonisch speed-adviesgesprek van 15 minuten bespreken we exact wat jij zelf kan doen om de woning perfect verkoopklaar te maken!

Gratis waardebepaling!

Ben je enthousiast geworden? Vul dan onderstaand formulier in. Onze makelaars komen dan graag bij jou langs voor een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van jouw woning. Zo weet je meteen waar je aan toe bent!

Gratis waardebepaling aanvragen interieurstylist

Deel dit bericht

Vraag een gratis waardebepaling aan voor een interieurstylist