Makelaardij Hoekstra heeft alles in huis om van uw verkoop een succes te maken.

Profiteer van ons netwerk met vakmensen en verkoop uw huis snel en voor de beste prijs!

  1. Home
  2. Hoekstra Regelt Het!

Hoekstra Regelt Het!

 
 
 
Mensen helpen en ontzorgen doen we al meer dan 30 jaar. Het is onze tweede natuur. Onze makelaars hebben door de jaren heen al vele woningen succesvol verkocht. Wij zorgen er uiteraard voor dat uw huis op alle manieren in de schijnwerpers staat. Maar soms is het nodig, om juist die ene klus uit te voeren, om uw woning verkoopklaar te maken.

Uw huis verkoopklaar

Wij geloven in een optimale presentatie van uw woning voordat wij deze te koop aanbieden. Zo kan onze verkoopstylist u van advies voorzien voordat onze fotograaf de woning fotografeert. Misschien kan juist de gevel van uw woning wel een reinigingsbeurt gebruiken voordat potentiële kopers uw huis komen bezichtigen. Zelf geen groene vingers? Onze tuinman neemt u graag het werk uit handen en maakt uw tuin verkoopklaar. Wie weet moeten uw kozijnen nodig geschilderd worden en kunt u zich ook voorstellen dat niet iedereen door die rode muur in de woonkamer heen kan kijken. Of wie weet is er een grotere klus. Onze timmerman ontzorgt u graag. Kortom: we willen het iedereen gemakkelijk maken zodat u het maximaal haalbare uit de verkoop van uw eigen woning krijgt. Kan één van onze vakmensen u van dienst zijn? Vraag uw makelaar naar de voorwaarden!

Kies uw klus:

We plannen meteen een vakman of vakvrouw voor u in.
• Verkoopstylist
• Tuinman
• Gevelreiniging
• Schilder
• Timmerman

Onze vakman komt bij u langs

In de afspraakbevestiging staan de gegevens van de vakman. Van tevoren kunt u nog overleggen als dat nodig is. De vakman komt langs op de afgesproken tijd en klaart de klus. Zo is uw huis binnen no time verkoopklaar. Welke klus mogen wij voor u regelen om uw woning verkoopklaar te maken? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen!