1. Home
  2. Makelaardij
  3. Nieuws
  4. Hoekstra Makelaardij naar Groningen
01 maart 2022
Makelaardij Nieuws

Hoekstra Makelaardij naar Groningen

Hoekstra Makelaardij, Vastgoedbeheer en Bedrijfsmakelaars met vestigingen in Leeuwarden, Almere, Heerenveen, Sneek en Joure is volop in beweging. Door toename van haar werkzaamheden en opdrachtgevers in Groningen opent Hoekstra op 1 maart een vestiging in Groningen.

Hoekstra neemt haar intrek bij OC Bedrijfsmakelaars (voorheen Overduin & Casander Bedrijfsmakelaars) aan de Hereweg 95 te Groningen. Vanuit het gezamenlijke kantoor zal Hoekstra zich zelfstandig richten op vastgoedbeheer, de verkoop van nieuwbouwwoningen en Projectinitiatie. Voor de afdeling bedrijfsmakelaardij is een samenwerking met OC Bedrijfsmakelaars aangegaan.

Hoekstra spreekt van “een mooie nieuwe stap”.
Door de opening van deze zesde vestiging geven wij invulling aan de vraag van onze opdrachtgevers en aan de groei van de markt waardoor wij onze opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn.

De huidige directie van Hoekstra Makelaardij & Vastgoedbeheer bestaat uit Dirk en Jeannette Hoekstra. Onderdeel van bovenstaande ontwikkelingen is de uitbreiding van het directieteam van Hoekstra Makelaardij met Gees Adema als directeur Bedrijfsmakelaardij en Hendrik Fokkema als directeur nieuwbouw en projectinitiatie.

Jeannette & Dirk Hoekstra

Locatie

Groningen
Hereweg 95

050-2074016
info@makelaardijhoekstra.nl

Deel dit bericht