1. Home
  2. Wonen in Fryslân
  3. Hier wil je huren! 3 x hippe appartementen in Leeuwarden

Hier wil je huren!

3 x hippe appartementen in Leeuwarden
Ga naar het aanbod
10 maart 2021
Wonen in Fryslân

Hier wil je huren!

3 x hippe appartementen in Leeuwarden

Ben jij net begonnen aan je eerste baan, wil je gaan samenwonen of ben je gewoon op zoek naar een volwassen woonplek voor jezelf? Dan gaat er niets boven een woonlocatie in hartje centrum. Zeker niet als je dan ook nog in een superhip appartement kunt wonen! Laten wij nu net 3 hippe appartementen in Leeuwarden beschikbaar hebben. Benieuwd? Lees gauw verder en plan je bezichtiging!

De Baljéestraat 70

De Baljéestraat 70 betreft een leuke studio van 48 m2. Een fijne ruimte voorzien van een moderne badkamer en een complete keuken. Ben jij normaal gesproken ook zo druk met je werk, sporten of je sociale leven? Een studio is dan praktisch en ideaal!

Het appartement is op korte termijn in overleg beschikbaar.

De Baljéestraat 98

De Baljéestraat 98 is een fijn appartement met één slaapkamer. Je hebt hier 50 m2 aan leefoppervlakte met onder andere een moderne badkamer en een complete keuken. Groot genoeg om je samen of alleen thuis te voelen!

Het appartement is beschikbaar per 1 juli 2021.

De Baljéestraat 118

De Baljéestraat 118 is studio met alles wat je nodig hebt en niet veel meer. Een fijne keuken om lekker in te kokkerellen en een moderne badkamer met een fijne douche waar je de dag van je afspoelt. Veel van de huurders in de spot kiezen er kiezen er bewust voor om in een studio te gaan wonen. Met weinig vierkante meters ben je zo klaar met stofzuigen en dweilen. En als je jouw studio praktisch inricht, heb je alle rondslingerende dingen zo aan de kant!

De studio is beschikbaar per 1 juni 2021.

Plan nu je bezichtiging!

Weet jij al bij welke studio of appartementen jij een kijkje wilt gaan nemen? Of juist bij allemaal? Je bent van harte welkom om de Spot te komen bezichtigen! Bel naar 058 233 7 333 of mail naar h.toornstra@makelaardijhoekstra.nl.

Hier wonen?

Dan is het goed om te weten dat alle huren exclusief een voorschot voor de servicekosten van € 42,- p.m. en het voorschot nutsvoorzieningen bedraagt € 90,-. Ook dient er eenmalig een waarborgsom ter hoogte van de maandelijkse huurprijs voldaan te worden.

Daarnaast wordt er niet aan studenten verhuurd.

Inschrijven via de website

Wil je één van de studio’s of appartementen gaan huren? Dan kun je je inschrijven bij het betreffende appartement of studio op onze website. Klik op de woning en klik vervolgens op de button ‘Inschrijven voor deze woning’ rechtsboven aan de pagina. Vul het inschrijfformulier volledig in en verzend. Je inschrijving is dan nog niet compleet!

Vervolgens zul je per mail inloggegevens ontvangen voor jouw persoonlijke inschrijfomgeving genaamd OSRE. Hier dien je jouw inschrijving compleet te maken door diverse gegevens aan te leveren. Hier leggen wij uitgebreid uit welke gegevens je dient aan te leveren. Vervolgens zal jouw complete inschrijving beoordeeld worden door een Hoekstra medewerker.

Deel dit bericht