1. Home
  2. Bedrijfsmakelaardij
  3. Het nieuwe Cambuur stadion komt eraan!

Het nieuwe Cambuur stadion komt eraan!

Commerciële ruimte huren aan het Stadionplein.
31 januari 2022
Bedrijfsmakelaardij

Het nieuwe Cambuur stadion komt eraan!

Commerciële ruimte huren aan het Stadionplein.

Waar we met z’n allen al jaren naar uitgekeken hebben, wordt nu werkelijkheid: het nieuwe Cambuur stadion! Dit geweldige stadion biedt niet alleen de voetbalclub onderdak, maar ook FIRDA (samenvoeging ROC Friese Poort en Friesland College) alsmede commerciële partijen. Denk hierbij aan sport, horeca, zorg en welzijn en kantoren. Voor een aantal ruimtes zijn wij nog op zoek naar partijen die zich hier willen vestigen. Er zijn diverse mogelijkheden: het aantal vierkante meters (met de bijpassende huurprijs) kan bij interesse besproken worden.

– Huren is mogelijk in units vanaf 270 m² tot maximaal 2.500 m2. Informeer naar de mogelijkheden;
– Er is ruimte beschikbaar op de eerste, tweede en derde verdieping;
– De oplevering (casco of casco plus) is in overleg;
– Huurprijs vanaf € 90,- per m² per jaar exclusief BTW en exclusief servicekosten. E.e.a. afhankelijk van de metrage en het afwerkingsniveau.

Huren aan het Stadionplein

De eerste palen worden binnenkort de grond in geslagen en daarmee zal de bouw van het nieuwe, zeer duurzame Cambuur stadion officieel van start gaan. Het stadion is gevestigd op het WTC-terrein in Leeuwarden, aan de West-kant van de stad. De locatie ligt op loopafstand van het centrum en het station en biedt daarnaast voldoende parkeergelegenheid. Met twee supermarkten (Jumbo & Aldi) en een ijshal naast het gebouw alsmede de wedstrijden van de Leeuwarder voetbalclub SC Cambuur, is er volop bedrijvigheid. Daarnaast heeft ook McDonalds Cambuur/Leeuwarden zich hier gevestigd.

Meer weten?

Wil je in Leeuwarden ‘scoren’ met jouw bedrijf dan is dit de perfecte locatie! Bekijk hier de kantoor– of commerciële ruimtes. Neem voor meer informatie contact op met onze bedrijfsmakelaars via 058-233 7 337 of mail naar info@hoekstrabedrijfsmakelaars.nl

Deel dit bericht