1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Exclusief en riant wonen in het Penthouse in Huis aan de Haven

Exclusief en riant wonen in Huis aan de Haven

Rust, comfort en luxe smelten op perfecte wijze samen..
02 juli 2022
Nieuwbouw

Exclusief en riant wonen in Huis aan de Haven

Rust, comfort en luxe smelten op perfecte wijze samen..

Je drukke (werk)week is bijna ten einde. Nog een paar telefoontjes en je verdiende vrije tijd kan beginnen. Je kijkt uit naar de luxe, het comfort en de rust die jouw woning je biedt. Via de inpandige parkeergarage bereik je de lift en duw je op de knop van de achtste verdieping. Je stapt uit en ziet de rijke inrichting van het penthouse én kijkt uit over de haven van Middelsee, het Van Harinxmakanaal en de Friese omgeving. Het bubbelbad gaat aan, een hapje en een drankje worden genuttigd. Een warme deken valt over je heen, je bent thuis. Jouw heerlijke rustpunt. Ultieme luxe aan het water.

Op de bovenste verdieping van het luxe complex “Huis aan de Haven” in het nieuwe, hippe stadsdeel “Middelsee” in Leeuwarden biedt het riante penthouse alles wat je hart begeert: privacy, luxe, comfort en adembenemende uitzichten.

Het penthouse is een ‘one of a kind’! Op deze 8e verdieping ervaar je een waanzinnig panorama uitzicht aan alle kanten. Geniet van vergezichten op zowel het kanaal, de stad of op het weidse Friese landschap. Met 233 m² heb je hier alle ruimte om heerlijk te leven. De heldere en fraaie indeling van de diverse ruimtes zorgt voor een leefomgeving die luxe en comfort ademt.

 

De absolute eyecatcher? De riante loggia: de perfecte setting voor bruisende avonden met vrienden en familie. Heerlijke vakantiesferen in je eigen woning. Dit maakt het “wow-effect” helemaal af. Een perfect plaatje voor hardwerkende, bereisde en succesvolle bewoners, die houden van rust, maar zeker ook het leven vieren. Met het gezin én met vrienden en familie.

Unieke kenmerken van dit penthouse

  • Penthouse van 233m²
  • 360 graden panorama uitzicht
  • Ruime living met keuken van 95m²
  • Buitenruimte van 45m²
  • 3 badkamers, waarvan één badkamer en suite
  • Prachtig uitzicht over de haven
  • Grote vouwpui richting de havenzijde als verlengstuk van je living

Huis aan de Haven; meer dan alleen wonen

In Huis aan de Haven doe je meer dan alleen wonen. Het is een plek om thuis te komen, om te genieten en elkaar te ontmoeten. In de binnentuin, aan de kade of in één van die leuke cafés of winkels. Huis aan de Haven is een plek voor iedereen.

Wil je meer weten over dit exclusieve penthouse? Neem dan contact op met onze nieuwbouwmakelaars via nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl of bel 058-233 7 382. Of neem een kijkje op www.huisaandehavenleeuwarden.nl/penthouse  

 

 

 

Deel dit bericht