1. Home
  2. Bedrijfsmakelaardij
  3. Even voorstellen | Rens Wardenier
08 mei 2024
Bedrijfsmakelaardij

Even voorstellen | Rens Wardenier

Een 'nieuw' gezicht binnen het team Hoekstra Bedrijfsmakelaars is Rens Wardenier. Ooit begonnen als stagiaire bij Makelaardij Hoekstra.

Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Rens Wardenier,  25 jaar oud, woonachtig in Groningen. Naast mijn werk ben ik veel te vinden op het voetbalveld. Drie keer in de week trainen en in het weekend de wedstrijd. Mijn pad naar de wereld van vastgoed en makelaardij begon aan de Hanzehogeschool in Groningen, waar ik mijn studie Vastgoed & Makelaardij volgde. Het was dan ook tijdens deze periode dat ik mijn eerste stappen zette bij Hoekstra bedrijfsmakelaardij, aanvankelijk als stagiair.

Mijn band met Hoekstra verdiepte zich verder tijdens mijn afstudeerjaar, waarin ik mijn onderzoek richtte op de verhuurbaarheid van kantoren in Leeuwarden. Gedurende deze tijd kreeg ik ook de kans om twee dagen per week praktijkervaring op te doen als bedrijfsmakelaar. Na het succesvol afronden van mijn afstudeeronderzoek, ben ik met trots toegetreden tot het team als bedrijfsmakelaar van Hoekstra Bedrijfsmakelaars, een rol die ik met heel veel plezier vervul sinds september 2023. Gedurende mijn tijd als bedrijfsmakelaar heb ik inmiddels al veel ervaringen opgedaan en heb ik met mijn collega’s al aan diverse projecten gewerkt. Dit stelt mij in staat om door te groeien tot een allround, zelfstandige bedrijfsmakelaar.

Kortom; als u plannen heeft om te gaan verhuren, verkopen, aanhuren of aankopen, sta ik klaar om met u mee te denken en te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn. Of wellicht wilt u gewoon onder het genot van een kop koffie een gesprek over bijvoorbeeld de verhuurbaarheid van kantoren. Neem dan gerust contact met me op, zodat we elkaar kunnen leren kennen!

Deel dit bericht