1. Home
  2. Wonen in Fryslân
  3. Een houten vloer in je nieuwe woning
25 juli 2019
Wonen in Fryslân

Een houten vloer in je nieuwe woning

Dutzfloors levert en legt houten vloeren door heel Nederland. Ze beheren het hele productieproces en richten zich op één houtsoort: Europees eikenhout. Door hun specialisme zijn ze in staat om de vloer precies te maken naar jouw wensen. Hierdoor zorgen ze dat de houten vloer perfect past bij jouw nieuwe huis en je echt dat gevoel van thuiskomen bezorgt.

Een aantal voordelen op een rij…

1: Een houten vloer is tijdloos

Veel vloeren zijn aan trends onderhevig en horen bij een bepaald tijdvak. Dit zorgt ervoor dat sommige vloeren al snel aan vervanging toe zijn, doordat ze nier meer bij je interieur passen. Een eikenhouten vloer is daarentegen tijdloos en past uitstekend bij verschillende interieurstijlen. Het voordeel van Dutzfloors is dat ze alle vloeren op maat maken. Hoe jij je huis ook inricht, je weet zeker dat het mooi staat! De toplaag kan meerdere keren geschuurd worden, zodat je deze na verloop van tijd een andere kleur kan geven.

2: Hout en vloerverwarming

Een houten vloer kan uitstekend geplaatst worden op vloerverwarming. En al helemaal wanneer de vloer wordt verlijmd op de dekvloer, hierdoor staat een hoog rendement. Doordat hout isolerend werkt houdt het de warmte lang vast, dit zorgt ervoor dat je het hele jaar door een aangename vloertemperatuur hebt. Het is niet voor niets dat Dutzfloors 90% van haar vloeren plaatst op vloerverwarming.

3: Weinig onderhoud aan een houten vloer

Dutzfloors krijgt nog weleens de vraag of een houten vloer wel praktisch is en of deze ook geschikt is als je kleine kinderen of huisdieren hebt. Ja een houten vloer van Dutzfloors is bijzonder praktisch. Een eikenhouten vloer is een sterk product, en door de geavanceerde manier van oliën geeft Dutzfloors je vloer een sterke topcoating, zodat deze geschikt is voor iedere leefsituatie.

4: Een houten vloer van Dutzfloors is duurzaam

Op een vloer loop je, verplaats je meubels en je laat er soms iets op vallen. Je leeft er op. De houten vloeren van Dutzfloors zijn van hoogwaardig Europees eikenhout en worden geproduceerd om lang mee te gaan. De vloeren worden geproduceerd in Friesland, letterlijk onder hun neus. Ze vinden het belangrijk dat tijdens de productie van de vloeren het milieu zo min mogelijk wordt belast. Ze werken daarom uitsluitend met eerlijk hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen, voor iedere boom die wordt gekapt plaatsen ze weer een nieuwe boom.

Deel dit bericht