1. Home
  2. Nieuws
  3. NVM Open Huizen Dag 6 oktober 2018
04 september 2018
Nieuws

NVM Open Huizen Dag 6 oktober 2018

De NVM Open Huizen Dag vindt dit najaar plaats op 6 oktober. Tussen 11.00 en 15.00 uur kunt u op deze dag verschillende huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om u breed te oriënteren. Bovendien staan ook onze nieuwbouwmakelaars op ons kantoor in Leeuwarden klaar om u te voorzien van onze nieuwste projecten in Friesland

Oriënteer u vrijblijvend tijdens de NVM Open Huizen Dag

Bent u op zoek naar een woning, maar weet u nog niet precies wat u zoekt? Loop dan tijdens de NVM Open Huizen Dag eens vrijblijvend binnen bij de deelnemende huizen voor een kijkje in de woning. Een betere manier om u te oriënteren op de huizenmarkt is er niet. Bovendien krijgt u de kans om op één dag meerdere woningen te bezichtigen, zo kunt u de markt goed aftasten. Het voordeel van de Open Huizen Dag is dat u helemaal nergens aan vast zit. Alle bezoeken zijn vrijblijvend.

Bepaal uw eigen route

Op dit moment staan er misschien wel meerdere woningen te koop die voldoen aan uw wensen en budget. Om toch alle woningen te kunnen bezichtigen, en daar ook alle tijd voor te hebben, is het handig vooraf een route te bepalen. Op die manier weet u zeker dat u aan het eind van de route daadwerkelijk alle woningen van uw voorkeur heeft bezocht. Klik hier voor de deelnemende woningen, zodat u zich van te voren alvast goed kunt inlezen en laten informeren.

De Hoekstra Nieuwbouwdag

Naast de NVM Open Huizen Dag organiseert Hoekstra natuurlijk ook weer de Hoekstra Nieuwbouw Dag. Op deze dag is ons kantoor in Leeuwarden ook geopend. Hier zijn onze nieuwbouwmakelaars aanwezig die u alles kunnen vertellen over onze nieuwbouwprojecten.

Start verkoop De Leeuw van Leeuwarden

Tussen 11:00 en 15:00 uur gaan we in verkoop met het prachtige project De Leeuw van Leeuwarden. U bent van harte welkom om de verkoopdocumentatie op te halen en om u in te schrijven voor uw favoriete woning. Onze nieuwbouwmakelaars zijn er natuurlijk ook om al uw vragen te beantwoorden.

Start verkoop nieuwbouw in Franeker

Ook starten we, na een succesvolle verkoop van eerdere fases, met verkoop van de nieuwste fase van de woningen aan de Berltsumer Wiid en Arumer Feart. Het gaat om zes royale halfvrijstaande woningen en 2 vrijstaande woningen. Komt u langs om uw favoriete woning uit te zoeken?

Verder geven we een sneak preview van de projecten

Roemerhuys
Buitenplaats Hempens
Wiarda vrije kavels fase 3
Jaspis
Werfwoningen Wiarda
– De Klamp: diverse projecten
– Blitsaerd: Vrije kavels fase 2

Ook kunt u informatie krijgen en een optie nemen op de woning van uw voorkeur van de volgende lopende projecten:

Mipatio Buitengewoon Wonen
Mooi Wetterwille
Mooi Noordwolde
 Mooi Westenstein
DockVier
Keardok
Volmawei
Blitsaerd Haven
De Ofset

Liever uw eigen droomhuis bouwen?

We hebben nog enkele kavels in Friesland beschikbaar. Onze nieuwbouwmakelaars vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Blitsaerd Fase 1
Minne Finne in Grou
Vrije kavels in de Elfstedenwijk in Franeker
Vrij kavels in Wirdum en Wytgaard

Geslaagd?

Het beste resultaat van de Hoekstra Nieuwbouw- en NVM Open Huizen Dag is natuurlijk dat u een woning vindt die volledig bij u in de smaak is gevallen. Mocht dit het geval zijn, laat ons dit weten en wij helpen u graag verder met de vervolgstappen in het kooptraject.

De deelnemende woningen aan de NVM Open Huizen Dag vind hier.

Deelnemen aan de NVM Open Huizen Dag?

Bent u niet opzoek maar wilt u juist uw huis verkopen? Vraag dan een gratis waardebepaling aan door één van onze makelaars door onderstaand formulier in te vullen.

Deel dit bericht