1. Home
  2. Blog
  3. Onze kerstwens voor u…
17 december 2018
Blog

Onze kerstwens voor u

Het lag op de zolder van het monumentale pand uit 1910. Een blikken, versleten kistje met daarop in sierlijke letters nog nét te lezen: ‘Voor mijn liefste Anne. Een gezegende kerst. Christiaan’. Erin zaten kwetsbare kerstversierselen, waaronder een gouden engeltje met de letter A en een roestige, roodbruine piek. Dit huis was ook de vorige eeuw een thuis. Hier werd een boom versierd. Met groene en paarse ballen, een toen nog glanzende glimmer in de top.

Ieder huis heeft zijn unieke verhaal. Ook die meer dan 1000 woningen die we dit jaar al hebben verkocht. Voor en aan klanten die onze dienstverlening beoordelen met gemiddeld een 9!

Ook jou helpen we graag op weg naar dat fijne, vertrouwde gevoel van ‘thuis’. Naar die prachtige villa in de stad. Dat stijlvolle nieuwbouwhuis. Die knusse tussenwoning waarin je kekke knalgele bank de show van het rijtje ongetwijfeld steelt. En staat je huis te koop? We knippen met plezier je stekelhaag bij. Want hoewel onze business steeds verder groeit: voor het kleine zijn we nooit te groot.

Het kistje doet ons mijmeren over de liefde. Over Christiaans en Annes. Over verre familie, exen en vrienden voor altijd. Over 2018, dat voor ons als grootste makelaar van Noord-Nederland een prachtig en succesvol jaar is geweest. We zijn sinds dit jaar SKW-gecertificeerd. Habion verkoos ons als beste vastgoedmanager. We zijn dé nieuwbouwspecialist van Friesland. Het maakt ons trotser dan de hoogste kerstboom in town. Maar het vertrouwen van onze klanten, dat raakt ons nog het meest. Ons bedrijf is een thuis. Hier wordt een boom versierd. Met de mooiste ballen, slingers, en in de top een roestige piek. Het engeltje met de A lacht ons hartverwarmend toe.

Ook in 2019 geven we je graag dat echte thuisgevoel. We wensen je fijne feestdagen en een goed en gezond nieuwjaar!

P.s. Volg je ons al online? Wij zijn de makelaar met de meeste fans op Facebook in Friesland!

Deel dit bericht