1. Home
  2. Bedrijfsmakelaardij
  3. Zakelijk scoren op het Elfstedenpark in Leeuwarden?

Wilt u zakelijk scoren op het Elfstedenpark?

Alles komt bij elkaar: sporten, recreëren, leren en werken

Het Elfstedenpark bij het Cambuur stadion in Leeuwarden

Makelaardij Hoekstra is al jarenlang trouwe en trotse sponsor van SC Cambuur. We volgen het innovatieve stadion op de voet. Via de you tube button ziet u een recente korte video van de nieuwbouw van het Cambuur stadion. Naast ons sponsorschap zijn we met onze Bedrijfsmakelaars ook nauw betrokken bij de zakelijke verhuur in het Elfstedenpark.

In het Elfstedenpark bij het nieuwe Cambuur stadion in Leeuwarden zijn nog diverse ruimtes beschikbaar voor bedrijfsmatig gebruik. Op de begane grond worden meerdere ruimtes voor commercieel en maatschappelijk gebruik gevestigd. Ook op de eerste, tweede en derde etage zijn nog verschillende mogelijkheden voor kantoor- en praktijkruimtes.

Bent u geïnteresseerd en wilt u de huurmogelijkheden in het prachtige Elfstedenpark bij het Cambuurstadion met ons doornemen? Bel onze bedrijfsmakelaars via 058 – 233 7 337. Wij laten u graag zien hoe het Elfstedenpark er uit komt te zien en welke ruimtes beschikbaar zijn.

De brochure is bijna klaar. Wilt u de brochure van het Elfstedenpark ontvangen? Stuurt u dan een mail met de bedrijfsnaam, uw naam, adres, postcode en woonplaats naar info@makelaardijhoekstra.nl.

Het Elfstedenpark in Leeuwarden

Deel dit bericht

Contact met één van onze makelaars

  • Adres, huisnummer en plaatsnaam