1. Home
  2. Advertentie
  3. Benvetti: trendtegels voor de laagste prijs!

Benvetti: trendtegels voor de laagste prijs!

22 februari 2021
Advertentie

Op zoek naar nieuwe tegels? Wees welkom bij Benvetti.

In 2018 is Benvetti, op de grens van Friesland en Groningen, gestart met een klein aanbod tegels. Het assortiment is flink groeiende en er is inmiddels een vernieuwde website met webshop. Benvetti werkt met korte lijntjes. Tegels en benodigdheden komen rechtstreeks van de leveranciers, wat uiteraard ook direct voordeel op de verkoopprijs oplevert. Iets niet op voorraad of (nog) niet in het assortiment? Dankzij de intensieve contacten met de leveranciers kan Benvetti snel aan de wens van de klant voldoen.

Zowel moderne als tijdloze tegels

Benvetti is het juiste adres voor trendtegels zoals keramisch parket, houtlook en betonlook tegels in verschillende afmetingen en afwerkingen. Hip zijn uiteraard matte tegels in donkere tinten, maar ook tijdloze hoogglans tegels vliegen de deur uit. Deze tegels zijn eveneens erg in trek als showroomtegels of als tegels in salons en winkels.

Tegelbenodigdheden en sanitair

Naast vloertegels en wandtegels verkoopt Benvetti ook diverse benodigdheden voor het verlijmen van tegels. Denk aan tegellijm, egaline en levelling systemen. Bovendien biedt Benvetti inmiddels ook sanitair aan, zoals inbouwtoiletten, inbouwbaden en badkamermeubels.

Voor de particulier én de zakelijke klant

Bij Benvetti kunnen naast particuliere klanten ook zakelijke klanten goed terecht. Meerdere (bouw)bedrijven zijn inmiddels vaste klant en kopen voor hun projecten in bij Benvetti. Ook kapsalons, schoonheidssalons, winkels en showrooms zijn ondertussen voorzien van tegels van Benvetti. Denk hierbij aan hoogglanstegels, keramisch parket of grote, moderne matte tegels.

Meedenken met de klant

Eén van de sterkste punten van Benvetti is dat er altijd met de klant meegedacht wordt. Er is heel veel mogelijk. Soms zoekt een klant een inbouwtoilet of bad dat Benvetti niet in het assortiment heeft, maar vaak kan dit wel bij de fabrikanten ingekocht worden. Daarnaast vragen klanten regelmatig specifiek naar een bepaald soort tegel, inbouwbad of badkamermeubel, die Benvetti vervolgens kan bestellen bij haar leveranciers. En natuurlijk voorziet Benvetti u desgevraagd altijd van een eerlijk advies.

Benvetti is gevestigd aan De Wending in Opende, vlakbij de A7 op de grens van Friesland en Groningen.
benvetti.nl

Deel dit bericht