1. Home
  2. Wonen in Fryslân
  3. Beken kleur met Flexa het komende seizoen
15 oktober 2019
Wonen in Fryslân

Beken kleur met Flexa het komende seizoen

De trendkleuren van dit moment voor in huis

Langzaam maar zeker verandert het panorama buitenshuis van grasgroen met kleurige bloeiers naar warm oranje. Het herfstzonnetje schijnt zijn gouden glinstering over de straten en de bladeren kleuren goudbruin en geel. Nog even voordat de takken ze loslaten en de straatklinkers aankleden met warme kleuren voor zover het zicht reikt. De herfst is een bijzonder mooi seizoen. Maar ook een stuk frisser dan de afgelopen maanden. Hét seizoen bij uitstek om naar binnen te keren en een frisse herfstwind aan kleur door jouw interieur te blazen. De trendkleuren van dit moment zijn als het panorama buiten: een lust voor het oog.

Fris oranje

Door de kleuren van de herfst binnenshuis te halen, ben je er zeker van dat het de komende maanden allerminst vervelend is je binnenshuis te begeven. Oranje een kleur voor Koningsdag? Think again. Natuurlijk, het is best een gedurfde kleur. Maar nog meer is oranje een hartelijke kleur die zorgt voor een fris gelaat in je interieur. Diep oranje, of fris oranje, wat jou bekoren kan. De kleur oranje is het komende seizoen een veel geziene en vernieuwende kleur. Vind je een hele wand in een oranjetint nu te spannend, dan kan je er voor kiezen de kleur subtiel door te voeren in bijvoorbeeld schilderijen, kussens op de bank en andere accessoires.

Haal de kleur van de herfst in huis.

Fifty shades of blue

De azuurblauwe zee waarnaar je uren kunt turen op vakantie. De hemelsblauwe luchten in de zomer om bij weg te dromen met een drankje in je hand. Maar ook de donkerblauwe, met buien gevulde, herfstige luchten. Overduidelijk: blauw is trending en we kijken graag naar deze kleur. Kies voor diepblauwe tinten voor het komende seizoen. En wil je het roer nu eens helemaal omgooien en je interieur een geheel nieuwe stijl aanmeten? Verf je muren in een blauwe tint naar keus, hang een oosterse lamp op en leg er een authentiek vloerkleed bij. De komende koude maanden roep jij zo dat oosterse zonnetje in huis aan. De kou kom je fluitend door.

Harmonieus met aardetinten

Met zachte aardetinten haal je buiten naar binnen. Lichtgrijze tinten, beige aardetinten en lichte poedertinten. Aardetinten zorgen voor rust in een woning. En muren geverfd in aardetinten zijn uitstekend te combineren met een gedurfdere, fellere kleur zoals oranje of paars. Zo kun je de balans in je woning opmaken. Combineer ingetogen met uitgesproken, zachte met felle tinten. Door de kleuren die je hanteert overal in je interieur terug te laten komen ontstaat een harmonieuze combinatie. Kies één van de vele Flexa kleuren of kies er meerdere. Met aardetinten kun je naar hartenlust combineren!

Met aardetinten kun je naar hartenlust combineren!

Majestueus paars

Jaren terug was het een kleur die in het modebeeld veel te bewonderen was. Goed nieuws: paars is in zijn hele volledigheid terug. Een aanwinst voor je interieur. Combineer paars met aardetinten. Grijs, wit en licht beige. Paars zorgt voor dat gevoel van ongekende klasse. En rode kleurschakeringen mogen daar ook een rol in spelen. Vloekt dat niet? Allerminst! Combineer deze majestueuze kleur met kussentjes op de bank in paars/rood en zet een paarse vaas in de vensterbank. Een vloerkleed met paarse kleurschakeringen en zachte aardetinten.

Je leest het: het is de kracht van herhaling wat zorgt voor een levendig samenspel in jouw interieur.

Deel dit bericht