1. Home
  2. Huis verkopen? Krijg een ballonvlucht cadeau!

Huis verkopen? Krijg een ballonvlucht cadeau!

Heb jij een woning in de gemeente De Fryske Marren en wil je deze verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze makelaar Chris komt graag bij je langs voor een opname van de woning. Verkoop jij bovendien jouw woning in juni, juli of augustus, dan ontvang je ook nog eens een ballonvlucht voor twee personen van ons cadeau!

Waarom kiezen voor Hoekstra?
Je woning verkopen is een grote stap. Wij begrijpen dat als geen ander. Elke verkoop heeft zijn eigen verhaal en vraagt zijn eigen aanpak. Bij het kiezen van de juiste makelaar voor het verkopen van je huis, is het belangrijk dat de makelaar kennis heeft van de woning, de omgeving en de huidige markt. Bij Makelaardij Hoekstra is deze kennis al meer dan 30 jaar aanwezig.

Even voorstellen
Onze makelaar Chris Speerstra is een geboren en getogen Jouster en een echte professional met jarenlange ervaring en expertise. Sinds 2003 is Chris werkzaam als makelaar en kent de huizenmarkt binnen het Fryske Marren gebied als geen ander. Een makelaar met passie voor werken met mensen, een drive voor resultaat, met een sterk conceptueel en analytisch vermogen. Dit alles doelgericht en met een glimlach. Wil je ook kennis maken met de expertise van Chris, vraag hieronder jouw gratis waardebepaling aan.

Voorwaarden ballonvlucht
Verkoop je in juni, juli of augustus uw woning in de Fryske Marren via onze Makelaar Chris Speerstra? Dan ontvang je een ballonvaart voor twee personen van ons cadeau. Om deel te nemen aan deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • De actieperiode loopt van 1 juni 2021 t/m 31 augustus 2021
  • De actie is alleen geldig wanneer je via Chris Speerstra van Makelaardij Hoekstra je woning verkoopt in de gemeente De Fryske Marren
  • De ballonvaart is voor twee personen
  • De ballonvaart is niet overdraagbaar
  • De ballonvaart kan niet in geld worden uitbetaald
  • Om deel te nemen moet je 18 jaar of ouder zijn

Gratis waardebepaling aanvragen – Ballonvlucht