1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Appartementen vrij in de Spot Leeuwarden!
04 december 2018
Nieuwbouw

Appartementen vrij in de Spot Leeuwarden!

De Spot ligt midden in het centrum van Leeuwarden tegenover het station. Dit voormalig kantoorpand aan de Baljéestraat is vorig jaar omgetoverd tot 75 prachtige studio’s en appartementen. Op dit moment zijn er weer twee studio’s beschikbaar!

Wonen voorzien van alle gemakken

Via de begane grond biedt het gebouw toegang tot de appartementen en studio’s. Er bevinden zich parkeerplaatsen welke te huur worden aangeboden aan de huurders en er is een fietsenstalling.

De beschikbare appartementen zijn voorzien van een moderne badkamer en een complete keuken. De complete keuken heeft een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, kookplaat en afzuigkap. Bovendien is het gebouw all-electric wat inhoudt dat er op inductie wordt gekookt. Het appartement is ook onderhoudsarm en voorzien van een warmtepomp waardoor er verwarmen en koelen mogelijk is zonder radiatoren, zeer energiezuinig!

De appartementen van De Spot

De Spot 146 is eventueel gestoffeerd en gemeubileerd te huur. Het appartement is smaakvol ingericht, u kunt het zo betrekken! Daarnaast betreft het raam- en vloerbekleding van hoogwaardige kwaliteit. De nieuwe huurder betaald hier € 250,- per maand voor over een periode van twee jaar.

De Spot 16 is niet gemeubileerd.  De getoonde foto’s zijn van de voormalige modelwoning.

Midden in het bruisende centrum van Leeuwarden

Bewoners van de spot kijken onder andere uit op de nieuw ingerichte Stationsweg. Dit gebied is inmiddels getransformeerd tot een hoogwaardige entree van de stad.  Het vernieuwde busstation is inmiddels in gebruik en ten slotte is de ondergrondse fietsenstalling flink uitgebreid. Bovendien loop of fiets je vanaf de Baljéestraat in een paar minuten naar het bruisende stadshart van Leeuwarden. In korte tijd ben je bij de leuke winkeltjes, restaurants, bioscopen en andere attracties van Leeuwarden.

Wat is jouw Spot?

De huur van beide plekjes is exclusief voorschot servicekosten zijn € 42,- p.m. en het voorschot nutsvoorzieningen is € 90,-. Via onze website kunt u zich inschrijven voor de Spot 16 of de Spot 146.

Deel dit bericht