1. Home
  2. Zorgwoningen
  3. Kampen – Wederiklaan 2-504

Wederiklaan 2-504

8265 DC Kampen - € 1.098,- per maand

€ 1.098,- per maand

Bekijk alle 9 foto's

€ 1.098,- per maand

Via de website van Makelaardij Hoekstra, hurenbijhoekstra.nl, kunt u zich inschrijven voor deze huurwoning. Helaas kunnen we telefonisch geen verdere informatie verstrekken; het belangrijkste is om uzelf in te schrijven. Een contactaanvraag via Funda is geen inschrijving!

Bent u op zoek naar een comfortabel appartement met alle gemakken van de stad op een steenworpafstand, maar houdt u ook van groen om u heen? Dan is wellicht dit appartement, onderdeel van woonzorgcentrum De Amandelboom, iets voor u.

De Amandelboom heeft een fijne groene binnentuin en ligt aan een lange groene bomenlaan. Bij de naastgelegen volkstuintjes kunt u zelfs uw groene vingers een opkikker geven. De Amandelboom bestaat uit appartementen die speciaal ontwikkeld zijn voor senioren die kiezen voor comfortabel zelfstandig wonen. Voor dit appartement geldt een minimumleeftijd van 55 jaar.

De appartementen zijn gelijkvloers en levensloopgeschikt. De doorgangen zijn breed en de twee ruime liften maakt het wooncomplex ook rolstoeltoegankelijk. Verder biedt het gebouw diverse faciliteiten zoals een kerkzaal, restaurant, winkel, groepspraktijk van huisartsen en diverse andere voorzieningen. De bushalte is voor de deur, waardoor u met gemak op pad kunt. Voor uw (elektrische)fiets of scootmobiel is plaats in de gemeenschappelijke fietsenberging in het souterrain. Deze is voorzien van elektrische laadpunten.

Indeling:
U komt binnen in de hal die toegang biedt tot meterkast, separaat toilet met fonteintje, de badkamer, twee slaapkamers en de woonkamer. De badkamer is voorzien van toilet, wastafel en douche. Via de praktische schuifdeur kunt u vanuit uw badkamer naar de grote slaapkamer. De woonkamer heeft een open keuken uitgerust met vier-pits elektrische kookplaat en een motorloze afzuigkap. Aan de keuken grenst een praktische berging met ruimte voor uw wasmachine en wasdroger.

Dit appartement bevindt zich op de zuidwestkant van de vijfde verdieping en heeft zicht op de Wederiklaan.

Wonen in Kampen
Kampen is een prachtig stadje aan de monding van de IJssel. De indrukwekkende geschiedenis van deze Hanzestad is nog steeds terug te vinden in monumenten en bezienswaardigheden in het oude centrum, zoals de drie originele stadspoorten uit de 14e en 15e eeuw. Ook het Kampen van vandaag de dag biedt volop levendigheid. U vindt er voldoende winkels in de langste winkelstraat van Nederland. Gezelligheid is gemakkelijk te vinden met tal van restaurants, cafés en terrassen. Daarnaast heeft de stad diverse musea, een theater, een zwembad en overige sportfaciliteiten.

Servicekosten
Naast de huur betaalt u maandelijks een voorschot servicekosten van € 55,00 per maand. Servicekosten zijn de kosten die u als bewoners met elkaar betaalt, voor de aanvullende diensten in en rondom het gebouw:
- kosten nutsvoorzieningen algemene ruimten
- waterverbruik algemene ruimten en individuele woonruimte
- huismeester
- signaallevering
- schoonmaak gemeenschappelijke ruimten
- glasbewassing
- tuinonderhoud / gladheidsbestrijding
- ontstoppen leidingen en riolering
- service-abonnement
Jaarlijks, voor 1 juli, wordt de afrekening servicekosten van het voorgaande jaar opgemaakt, wij verrekenen dan met alle bewoners het verschil tussen de betaalde voorschotten en de daadwerkelijk gemaakte kosten.

Voor dit appartement geldt een minimumleeftijd van 55 jaar en een minimum inkomen van 4 keer de huur per maand.

Bij het toewijzen van deze woning wordt gekeken naar welke geïnteresseerde het langst op de lijst van belangstellenden staat. Staat u nog niet op deze lijst? Door u bij deze woning in te schrijven via de website komt u op deze lijst terecht.

Uw bruto maandinkomen dient minimaal gelijk te zijn aan € 4.392,00 om in aanmerking te komen voor deze woning. Wilt u weten aan welke voorwaarden u nog meer dient te voldoen? Bekijk alle voorwaarden

Uw eigen bruto maandinkomen telt voor 100% mee. Heeft u een partner? Dan mag zijn/haar bruto maandinkomen in de meeste gevallen voor 100% meegerekend worden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 1.098,- per maand

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
galerijflat
Bouwjaar
2011
Bouwjaar periode
2001-
Bouwvorm
bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte
100 m2
Inhoud
250 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
6
Aantal verdiepingen
1

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
openbaar parkeren
Garage
geen garage

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Voorzieningen

Lift
Ja

Kaart

Plattegronden

Buurt

Misschien vind je deze woningen ook interessant

Helenius de Cockplein 19

€ 784,- per maand

Kampen

Boven Nieuwstraat 53-08

€ 702,- per maand

Kampen

Wederiklaan 2-110

€ 879,- per maand

Kampen

Bekijk de detail pagina van Kampen – Helenius de Cockplein 19

Helenius de Cockplein 19

€ 784,- per maand

Kampen

Bekijk de detail pagina van Kampen – Boven Nieuwstraat 53-08

Boven Nieuwstraat 53-08

€ 702,- per maand

Kampen

Bekijk de detail pagina van Kampen – Wederiklaan 2-110

Wederiklaan 2-110

€ 879,- per maand

Kampen

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Digitaal zakendoen en optimaal klantgemak

Digitaal zakendoen en optimaal klantgemak

Onze makelaar Eddy legt uit hoe nieuwe ontwikkelingen in digitalisering en automatisering worden ingezet om de maximale waarde voor onze klanten te realiseren.

Lees meer over Blog: Wat zeggen Funda’s cijfers over de woningmarkt?

Blog: Wat zeggen Funda’s cijfers over de woningmarkt?

Lees meer over Recreatiewoning in Friesland verkopen?

Recreatiewoning in Friesland verkopen?

Uw recreatiewoning in Friesland verkopen?