Inschrijven huurwoning

Bent u op zoek naar een huurwoning in Friesland, Groningen of Drenthe? Dan bent u bij Hoekstra Vastgoedbeheer aan het juiste adres!

Aanbod ontvangen?
Door een zoekopdracht in te vullen, blijft u op de hoogte van ons algemene huuraanbod. Tevens kunt u uw zoekopdracht specifieker maken door een bepaald complex te volgen. Dit doet u via ons huuraanbod. Op deze manier wordt u als eerste op de hoogte gebracht van wijzigingen en nieuw huuraanbod van het specifieke complex.

Inschrijven
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u rekening te houden met een aantal voorwaarden die door onze opdrachtgevers wordt gehanteerd.

Belangrijk is dat u de voorwaarden voor de inschrijving goed heeft gelezen. Na inschrijving ontvangt u van een ons een bevestiging via e-mail.

Let op: Deze e-mailbevestiging dient u te beantwoorden en voorzien van een werkgeversverklaring, 3 recente salarisstroken, 2 recente bankafschriften waarop salarisstortingen te zien zijn en eventueel een verhuurdersverklaring/hypotheek verklaring Wij nemen uw inschrijving pas in behandeling nadat alle gegevens via onderstaande formulier volledig zijn ingevuld en wij uw persoonlijke documenten via e-mail hebben ontvangen.

Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!

Schrijf u hier in!
Terug