1. Home
  2. Woningen
  3. Oranjewoud – Prinses Marijkelaan 9

Prinses Marijkelaan 9

8453 WX Oranjewoud - € 445.000,- v.o.n.

€ 445.000,- v.o.n.

Bekijk alle 15 foto's

€ 445.000,- v.o.n.

Onder optie

Een absolute buitenkans op een prachtige bouwlocatie in het statige Oranjewoud.

Deze kavel van 1.187 m² vindt u in een kleinschalig project midden in het parkachtige Oranjewoud.
Van de in totaal vier kavels zijn er reeds drie verkocht. Deze royale kavel is daarom uw laatste unieke kans!

Deze bouwkavel ligt middenin het ongeveer 1.600 inwoners tellende dorp, dat omarmd wordt door de circa 400 hectare parkachtige bossen van Oranjewoud. Op letterlijke loopafstand van de monumentale Overtuin, het exclusieve Parkhotel Tjaarda en landgoederen zoals Oranjestein, maar vooral natuurlijk te midden van de uitgestrekte natuur en wandelbossen.

De bouwkavel is onderdeel van een unieke ontwikkeling van totaal vier royale bouwkavels, waarvan reeds drie verkocht zijn, zelfs zonder openbaar in verkoop te zijn aangeboden. Oprecht een unieke kans dus. De royale bouwkavel meet circa 1.187m² en de voorliggende straat kent geen doorgaande verbinding, waarmee dit gegarandeerd een van de rustigste woonstraten in de omgeving betreft. De bezonning van de kavel is daarbij optimaal, de achtertuin is namelijk onbelemmerd op zuidwest georiënteerd. Aan de voorzijde bevindt zich een indrukwekkende bomensingel met diverse monumentale bomen.

Naast de groene oase van de bossen en de dorpse voorzieningen in de directe omgeving, vindt u in de naastgelegen wijk Skoatterwâld meerdere basisscholen en een multifunctioneel centrum. Voorzieningen zoals winkels, bus- en treinstation, ziekenhuis en horeca, maar ook het SC Heerenveen stadion en schaatshal Thialf zijn per fiets te bereiken in het nabije Heerenveen. De ontsluiting met de A32 en A7 is uitstekend.

De mogelijkheden zijn groot als het gaat om uw toekomstige woning. Lokaal bouwplan ontwikkelaar Zethoven Bouwplan Groep die met veel zorg aan deze ontwikkeling heeft gewerkt, is gespecialiseerd in bouwprojecten met maatwerk villabouw en neemt u dan ook bij de hand in het ontwerpproces. Er zijn weliswaar uitgangspunten ten aanzien van de architectuur en de omvang van de woning bepaald, maar daarbinnen zijn maatwerk en diverse ontwerpstijlen mogelijk. Enkele referentiebeelden vindt u bij deze presentatie. Naast architectuur en plattegronden op maat, kunt u een zeer energiezuinige of zelfs energie neutrale woning bouwen en daarmee de toekomst met vertrouwen tegemoet zien ten aanzien van de ontwikkeling van energieprijzen.

De getoonde prijsstelling betreft de bouwkavel, alsmede het maken van een maatwerk ontwerp van de woning. De bouwkosten en de legeskosten voor de bouwvergunning zijn niet in de prijs opgenomen. Wel zijn alle adviesrapporten die benodigd zijn voor het verkrijgen van een bouwvergunning onderdeel van de prijs.
Kortom, een unieke mogelijkheid om bewoner te worden van een energiezuinige en op maat gebouwde nieuwbouwvilla, op een unieke plek midden in het exclusieve Oranjewoud. Zo een kans komt niet vaak voorbij.

Wilt u meer informatie over deze vrije kavel? Neem dan gerust contact met ons op.

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 445.000,- v.o.n.

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Bouwvorm
n.v.t.

Kaart

Buurt