1. Home
  2. Nieuws
  3. Valentijnsactie: Win een aankoopmakelaar

Valentijnsactie: Win een aankoopmakelaar

Lees meer over hoe je kans maakt!
11 februari 2022
Nieuws

Valentijnsactie: Win een aankoopmakelaar

Huizenjacht bezorgt je het ene moment kriebels in je buik en een lach van oor tot oor, en het andere moment een hoop spanning en frustratie. Heb je een onwijze crush op een prachtig huis, gaat iemand anders ermee vandoor! Wij snappen dat je hier soms gek van wordt.

Vis jij steeds achter het net in deze bizarre huizenmarkt? Dan willen wij je graag helpen om jouw droomhuis te vinden én te bemachtigen, samen met een aankoopmakelaar. Helemaal gratis.

Onze Valentijnsactie van vorig jaar kreeg zoveel leuke reacties, dat we ook dit jaar weer besloten hebben om een aankoopmakelaar cadeau te geven. Een aankoopmakelaar is super waardevol bij de zoektocht naar jouw droomhuis. Onze aankoopmakelaars weten namelijk als allereerste welke woningen er op de markt komen en geven deskundig en realistisch advies. Ze helpen met het zoeken van het geschikte woning, gaan mee met de bezichtiging en onderhandelen in jouw belang. Normaliter vragen we daarvoor een courtage, maar je kunt nu dus gratis kans maken op een aankoopmakelaar!

Hoe kun je winnen?
Om kans te maken op een Hoekstra aankoopmakelaar* vragen wij om een paar dingen te doen:

That’s it!

Op woensdag 16 februari maken wij de winnaar bekend via onze Facebookpagina.

*Deze actie is afgelopen, we hebben contact opgenomen met de winnaar.

* Actievoorwaarden

De actie loopt van vrijdag 11 februari tot woensdag 16 februari 2022. Woensdag 16 februari maken wij de winnaar bekend via onze Facebookpagina. Als je mee doet aan deze actie en je wint, dan ga je ermee akkoord dat we jou gedurende dit proces volgen. Dit delen we middels foto’s, tekst en eventueel video op onze social media kanalen. Zo kunnen we anderen laten zien wat een aankoopmakelaar precies oplevert.

Als winnaar van deze actie ontvang je:

  • 1 x een intake gesprek met de verkoopmakelaar (bij ons op kantoor of telefonisch).
  • De aankoopmakelaar gaat maximaal 3x mee om een woning te bezichtigen.
  • De aankoopmakelaar helpt jou t/m 1 december 2022, dus maak er voor die tijd gebruik van.

Deel dit bericht