1. Home
  2. Makelaardij
  3. Nieuws
  4. Uw recreatiewoning in Friesland verkopen?

Uw recreatiewoning in Friesland verkopen?

17 augustus 2021
Makelaardij Nieuws

Uw recreatiewoning in Friesland verkopen?

Hebt u een recreatiewoning in Friesland en denkt u er wel eens over na deze te verkopen? Dan is dit misschien wel hét moment. De huidige markt is gunstig voor verkopers.

Flinke toename in verkoop Friese recreatiewoningen
De vraag naar recreatiewoningen heeft vorig jaar een vlucht genomen. Landelijk steeg de verkoop van recreatiewoningen met liefst 70% ten opzichte van een jaar eerder. De verkoopcijfers rondom de Friese meren waren zelfs nog veel hoger: hier werden meer dan twee keer zoveel recreatiewoningen verkocht. Ook de prijs van een recreatiewoning ging omhoog: bij de Friese meren met ruim 25% ten opzichte van 2019 en bij de Waddeneilanden gemiddeld zelfs met 33%, zocht NVM Makelaars uit. Naar verwachting zet deze trend zich de komende tijd door. Overweegt u ook om uw recreatiewoning in Friesland te verkopen? Gezien de hoge vraag en het lage aanbod, is dit misschien wel hét moment.

Wij vinden de koper voor uw recreatiewoning

Niet alleen bij mensen uit Friesland maar ook buiten de provincie is veel interesse voor recreatiewoningen. Zelfs de Duitse markt toont weer belangstelling voor een recreatiewoning. Vaak zijn het fervente watersporters die op zoek zijn naar een tweede woning aan of bij het water. Met ruim 30 jaar ervaring vinden wij altijd een koper voor uw recreatiewoning.

Makelaar Chris Speerstra, verkoopspecialist recreatiewoningen

Met zijn grote netwerk rondom de Friese meren en uitgebreide kennis en ervaring is makelaar Chris Speerstra de aangewezen persoon voor de verkoop van uw recreatiewoning. Ook op het gebied van regelgeving of de verhuur van recreatiewoningen staat Chris u graag bij. Maak een afspraak via onderstaand formulier voor een vrijblijvend adviesgesprek met gratis waardebepaling van uw recreatiewoning.

Met onze uitgebreide kennis van de markt vinden wij altijd een koper voor uw recreatiewoning.

Recreatiewoning verkopen via Makelaardij Hoekstra? De voordelen op een rij:

  • Verkoopprijs recreatiewoningen in Friesland het afgelopen jaar tot wel 33% gestegen
  • Met ruim 35 jaar ervaring is Makelaardij Hoekstra een begrip in Friesland
  • Onze makelaars beschikken over een groot netwerk en veel ervaring
  • Van chalet tot vakantiehuis, van bungalow tot vakantievilla, bij ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek met gratis waardebepaling
  • We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en vertrouwen

Meer weten?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Gratis waardebepaling aanvragen recreatiewoning

 

Bronnen:

Deel dit bericht