1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Sneek – Mooi Harinxmaland – Waterrijk wonen

Mooi Harinxmaland - Waterrijk wonen

  • Op 26 november is er tussen 16:00 en 18:00 uur een inloopmiddag op ons kantoor in Sneek aan de Westersingel 32.

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 0 woningen

Mooi Harinxmaland - Waterrijk wonen

Mooi Harinxmaland – Waterrijk wonen

Op dinsdag 26 november is er een inloopmoment betreft de nieuwbouwplannen van Mooi Harinxmaland. U bent tussen 16:00 en 18:00 uur bij ons op kantoor (Westersingel 32) of bij Makelaardij Friesland (Martiniplein 15a) van harte welkom om mee te denken over de ontwikkeling van de woningen.

De bijeenkomst staat in het teken van de schetsen en plattegronden van de woningen. Graag horen wij hoe u wilt wonen! Belangrijk: er worden geen prijzen bekend gemaakt. Het is een inloopbijeenkomst, geen start verkoop!

Wonen zoals u het wil!

Wilt u de zon in het water zien schitteren als u ’s ochtends de gordijnen open slaat? Of het water zachtjes horen kabbelen als u ’s avonds in de tuin bij het houtvuur zit? Dit kan in Mooi Harinxmaland, omgeven door vaarwater, natuur en toch dichtbij het bruisende centrum van Sneek. Comfortabel en duurzaam wonen met alle voorzieningen binnen handbereik, dat is mogelijk in deze waterrijke wijk van deze prachtige watersportstad.

Zwanenburg Projecten realiseerde eerder 66 woningen onder de naam Groots Wonen en Mooi Harinxmaland. Nu vragen zij u mee te denken over de volgende fase ‘Waterrijk wonen’. Bekijk op de projectwebsite alvast de kades I t/m V en laat weten via ‘mijn woonwensen’ in uw eigen account weten hoe u graag woont!

Laat uw gegevens achter en u wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

1 van de fotos