1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Noordwolde – Mooi Noordwolde fase 2

Mooi Noordwolde fase 2

  • Neem nu een optie op de woning van uw voorkeur!

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 6 woningen

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 6 woningen

Mooi Noordwolde fase 2

Mooi Noordwolde, wonen met karakter.
betaalbare jaren ‘30 woningen in Noordwolde-Zuid

Mooi in het groen
Wil je sfeervol en karakteristiek wonen in het groen? Zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen? Dat kan op nieuwbouwlocatie Rohé in Noordwolde-Zuid, waar Zwanenburg Projecten onder de naam Mooi Noordwolde twintig betaalbare jaren ‘30 woningen realiseert.

Het worden ruime woningen met een exclusieve uitstraling, die ook voor starters en jonge gezinnen financieel bereikbaar zijn. Er komen vier hoekwoningen, vier tussenwoningen en twaalf 2^1 kap woningen. Ze zijn standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen en voldoen aan de laatste EPC-normen (0,4).

Zwanenburg Projecten realiseerde eerder vergelijkbare projecten op diverse locaties in het noorden van het land. De woningen waren in een mum van tijd verkocht, betaalbare jaren ‘30 woningen zijn zeer gewild. Dat zal in Noordwolde, waar voor het eerst in jaren weer een nieuwbouwproject wordt gerealiseerd, naar verwachting niet anders zijn. Wees er dus snel bij!

Je bent zó in het Drents-Friese Wold
De twintig woningen van Mooi Noordwolde komen op de nieuwbouwlocatie Rohé aan de Rohéstraat in Noordwolde-Zuid. Dit 900 inwoners tellende buurtschap ten zuiden van Noordwolde ligt op de grens van Friesland, Drenthe en Overijssel, aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Je kunt er uren wandelen en fietsen door de bossen, van zandverstuiving naar vennetje, van heide naar moeras. In een typisch esdorpenlandschap met bolle akkers rond de dorpjes en beekdalen vol bloeiende bloemen. Ook het plan zelf kent veel groen, bovendien komt aan de rand van Mooi Noordwolde een groenstrook met een speelveldje.

1 van de fotos

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Huis verkopen? Maak kans op €250,- shoptegoed van Intratuin!

Huis verkopen? Maak kans op €250,- shoptegoed van Intratuin!

Lees meer over Wij maken ons sterk voor de starter op de woningmarkt

Wij maken ons sterk voor de starter op de woningmarkt

Lees meer over Huis verkopen? Wij regelen uw glazenwasser!

Huis verkopen? Wij regelen uw glazenwasser!

Hoekstra Regelt Het Glazenwasser