1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Nieuwehorne – Mooi yn ‘t Fjild

Mooi yn 't Fjild

Bekijk bouwnummers

Beschikbaarheid

1 woning onder optie

1 woning verkocht

Beschikbaarheid

1 woning onder optie

1 woning verkocht

Mooi yn 't Fjild

Mooi yn ‘t Fjild

Het project bestaat uit 8 vrijstaande woningen en 4 halfvrijstaande woningen. Voor jou geen nieuwbouwwijk waar geen eind aan komt, met straten waar je makkelijk verdwaalt. De kleine, bijzondere wijk De Fjilden is anders. Een fijne woonbuurt buiten, tussen de rijen hoge bomen halverwege de tweelingdorpen Nieuwehorne en Oudehorne, helemaal niet ver van Heerenveen en Wolvega.

Je woont er avontuurlijk, zeker niet standaard
Neem de stoere architectuur van de vrijstaande woningen, voor een deel gebaseerd op de stijlkenmerken van eenvoudige Wâldhúskes uit deze streek. Altijd met asymmetrische daklijn, dankzij de aanbouw aan één kant. De architect van Mooi Yn ’t Fjild voegde aan dat herkenbare silhouet een spannende, nieuwe dimensie toe: gedekte tinten, die mooi aansluiten bij de rest van De Fjilden. Veel stoer zwart en antraciet, staande houten delen in verschillende breedtes. Een lust voor het oog, maar toch vooral van een ontwapenende eenvoud.

Wat maakt Mooi Yn ‘t Fjild straks zo aantrekkelijk?
De directe omgeving, het dorp, de huizen zelf. Anders dan anders dankzij het plan dat stoer en speels tegelijk is. Met dank aan de vorm van het oude Woudhuisje: de aanbouw steeds als eenduidig onderdeel van de architectuur van het hoofdgebouw. Daarnaast zorgen de veelzijdige halfvrijstaande woningen er voor dat er voor ieder wat wils is.
Je krijgt er vanzelf een ontspannen vakantiegevoel, alleen dan voor vier seizoenen.

Online kan je via www. mooiyntfjild. nl de verkoopdocumentatie inclusief de koperskeuzelijst en de
technische omschrijving met verkooptekeningen downloaden. Mocht je vragen hebben dan kun je ook contact met ons opnemen.

1 van de fotos

Bouwnummers in de Mooi yn 't Fjild

Bouwnummer 5

€ 391.171,-

Nieuwehorne

Status: Verkocht

woonoppervlakte: 90 m2

Bouwnummer 4

€ 391.171,-

Nieuwehorne

Status: Onder optie

woonoppervlakte: 90 m2