1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Lemmer – De Polle

De Polle

  • Begin 2019 in de verkoop!

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 0 woningen

De Polle

Wonen in een nieuw duurzaam en gasloos huis aan de rand van het centrum van Lemmer en ook nog aan het water!

Aan de Lemster Rien, tegen het centrum van Lemmer ontwikkelt Geveke Bouw & Ontwikkeling namens Lenna Vastgoed het nieuwbouwplan De Polle. Een divers en hoogwaardig plan bestaande uit 19 gezinswoningen en 46 appartementen. Qua architectuur wordt recht gedaan aan het industriële verleden van deze bijzondere plek. Een deel van de bestaande gebouwen wordt gerestaureerd en zelfs opgenomen in één van de twee nieuw te bouwen appartementsgebouwen. Een prachtige herbestemming van het industrieel erfgoed wat zorgt voor een bijzondere nostalgische sfeer. Parkeren vindt plaats op het maaiveld, deels overdekt binnen het appartementsgebouw. Een groene parkachtige plek aan het water wordt een plek voor ontspanning en ontmoeting. En dat alles met alle voorzieningen van het centrum van Lemmer zoals winkels en gezellige terrasjes op slechts enkele minuten lopen. Verder heeft de locatie een uitstekende ontsluiting naar de snelweg.

Het project bestaat uit 11 Kadewoningen, 8 Parkwoningen en 46 appartementen.

11 Kadewoningen
Riante gezinswoningen gelegen aan de van ca. 123 m2 gebruiksoppervlak bestaande uit 2,5 woonlagen voorzien van een tuin aan het water met aanlegmogelijkheid voor een bootje. Standaard voorzien van 3 slaapkamers (uitbreidbaar). Parkeren vindt plaats op eigen kavel.

8 Parkwoningen
Ruime gezinswoningen gelegen aan het park variërend van ca. 93 m2 tot ca. 110 m2 gebruiksoppervlak bestaande uit 2 woonlagen met een kap. Standaard voorzien van 3 slaapkamers. Parkeren vindt plaats op eigen kavel.

Appartementen
Deze zijn verdeeld over twee appartementsgebouwen (voorzien van lift) variërend van ca. 70 m2 tot ca. 100 m2 gebruiksoppervlak. Alle appartementen zijn voorzien van ruime balkons met uitzicht op het water, het park of over de Zeedijk naar het groene landschap. Parkeren vindt plaats op maaiveld, deels overdekt binnen het appartementsgebouw.

Laat uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

1 van de fotos