1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – WoonSpods058 (Middelsee)

WoonSpods058 (Middelsee)

  • Start verkoop voorjaar
  • Schrijf je in via de website https://www.woonspods058.nl/
  • en blijf op de hoogte

WoonSpods058 (Middelsee)

BINNENKORT IN VERKOOP
Het eerste project in de nieuwe wijk Middelsee

De WoonSpods hebben iets bijzonders. Het zijn rug-aan-rug woningen. Even wennen al die innovatie zonder traditionele achtertuin, maar dan zie je het: superzuinig, energieneutraal zelfs, comfortabel, eigenlijk vanzelfsprekend. Misschien wel eens eerder bedacht, maar nog nooit zo mooi uitgevoerd. Gezellig ook wel, dat wijkgevoel in de gedeelde binnentuin. Je WoonSpod is opvallend licht, dankzij de grote ramen aan de voorkant. De nieuwe manier van duurzaam en wonen – en jij kunt er direct bij zijn.

Een huis waar je trots op kunt zijn. Je maakt deel uit van de saamhorigheid op de twee eilanden van Middelsee – thuis geniet je van lekker veel privacy, met uitzicht op het water of aan de gezellige binnentuin! De naam ‘Spod’ zegt het al een beetje: je eigen ruimte om te ontspannen, om samen in weg te kruipen. ‘Pod’ is dus Engels voor cocon of peul, en ‘spot’ is gewoon ‘spot’ als in ‘hotspot’. Vind maar eens een interessantere plek om te wonen.

Een WoonSpod heeft altijd een open ruimte met veel licht, dankzij de grote ramen. Wordt dat de woonkamer met woonkeuken? Wil je 2 of toch 3 slaapkamers? De sfeer en de aankleding bepaal je deels zelf.

Middelsee
Een typisch Fries waterstadje met een stoere haven. Maar dan modern, bewust compact gebouwd, duurzaam en groen. Met de comfortabele voorzieningen van nu. Gasloos, energiezuinig en energieneutraal. Geen buitenwijk, maar een nieuw stadje net buiten de oude stad.

Er komt hippe horeca, gedeelde binnentuinen, aanlegsteigers, heel bijzondere, avontuurlijke woonconcepten, zoals de WoonSpods, die rug-aan-rug liggen en de spannende loodswoningen rond een hoge, bakstenen ‘fabriekshal’. Minder auto’s, meer fietspaden en wandelpaden.

Belangstelling? Via de website van WoonSpod058 kun je je aanmelden als belangstellende en word je op de hoogte gehouden.

1 van de fotos