1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Wetter Wenje (Middelsee)

Wetter Wenje (Middelsee)

  • Nog enkele waterwoningen beschikbaar!
  • Start bouw in december
Bekijk bouwnummers

Beschikbaarheid

1 woning beschikbaar

2 woningen verkocht

Beschikbaarheid

1 woning beschikbaar

2 woningen verkocht

Wetter Wenje (Middelsee)

Wetter Wenje
Uniek wonen aan het water in Middelsee

De entree van je woning vind je in een groen en verscholen stukje Wetterstêd. Om de hoek bij de voordeur is er ruimte voor de garderobe met daarachter je eigen slaapkamer. In het meest beschutte hoekje van de woning met een eigen doorgang naar de badkamer. Terug in de hal vind je het toilet, maar ook de deur naar een extra kamer. Dit kan een logeerkamer, werkkamer of extra slaapkamer worden.

Op weg naar de woonkamer passeer je aan weerszijden de badkamer en werkkamer. Of benut je de extra ruimte liever voor een walk-in closet? Over extra ruimte gesproken: ook een kantoor aan huis of grotere slaapkamer behoort tot de mogelijkheden. Richt je je blik omhoog, dan vind je het luik met vlizotrap naar de bergruimte waar een deel van de installatie verborgen zit. Voorzien van de laatste gasloze en duurzame technieken en beschikkend over voldoende ruimte om wat je niet dagelijks nodig hebt op te bergen. Zodra je de woonkamer binnenstapt ervaar je de ligging en uitstraling van buiten.
Overal in huis brengt de weerspiegeling van het water dezelfde kalmte en rust, zodat het buitengevoel naadloos overloopt naar binnen en andersom. Vanaf hier kijk je over het water de wijk in. De ruime berging, toegankelijk vanuit de keuken, houdt de praktische zaken uit het zicht. De waterwoningen zijn met recht levensloopbestendig te noemen. Iedere woning beschikt verder over een eigen privé parkeerplaats, een royale (fietsen-)berging én een eigen ligplaats voor een sloep

Kenmerken:
+ vanaf € 570.000,00
+ perceeloppervlakte tussen circa 196 m² en 228 m²
+ woonoppervlakte 105 m²

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

1 van de fotos

Bouwnummers in de Wetter Wenje (Middelsee)

Waterwoning 3

€ 570.000,-

Leeuwarden

Status: Beschikbaar

woonoppervlakte: 105 m2

Waterwoning 6

€ 570.000,-

Leeuwarden

Status: Verkocht

woonoppervlakte: 105 m2

Waterwoning 2

€ 570.000,-

Leeuwarden

Status: Verkocht

woonoppervlakte: 105 m2