1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Swingma Parc

Swingma Parc

Swingma Parc

BINNENKORT IN VERKOOP

In de gewilde wijk Camminghaburen in Leeuwarden wordt de voormalige GGZ-locatie Swingmastate omgetoverd tot een duurzaam en gevarieerd woongebied. Een groene en vriendelijke woonbuurt waar iedereen – oud en jong – zich thuis voelt. Een gloednieuwe woonplek in in Leeuwarden met gezinswoningen, levensloopgeschikte woningen en volop ontmoetingsplekken. Dat is Swingma Parc, met in totaal 61 duurzame en energiezuinige woningen.

Najaar 2021 gaat de eerste serie woningen in verkoop.

Swingma Parc biedt volop variatie in woningen, waaronder royale gezinswoningen en levensloopgeschikte patiowoningen. Deze patiowoningen zijn deels gelegen in het groene binnengebied, als ook met een steiger aan het water. Beide typen patiowoningen zijn er in twee varianten: tweelaags, dus met een verdieping, wat voldoende ruimte biedt voor gezinnen en éénlaags, waarbij alles op de begane grond is gesitueerd, uitermate geschikt voor mensen die levensloopgeschikt willen wonen.

Swingma Parc is straks helemaal ingericht op het creëren van ontmoetingsmogelijkheden. Alle woningen liggen met de voorzijde aan groene slenterstraatjes die de woonbuurt doorkruisen. Hier kunnen bewoners – oud en jong – elkaar ontmoeten, voor een praatje of om te spelen.

Welk type woning past het beste bij hoe jij wilt wonen? Je kunt nu via de website jouw voorkeur voor
een type woning doorgeven. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op de website. 

1 van de fotos