1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Stijlvol Wonen De Klamp Fase 2

Stijlvol Wonen De Klamp Fase 2

  • Start verkoop: zaterdag 24 oktober

Stijlvol Wonen De Klamp Fase 2

BINNENKORT IN VERKOOP!
De verkoop start zaterdag 24 oktober a.s.
Inschrijven kan via de projectwebsite van Stijlvol Wonen in De Klamp.

In de Klamp fase 2 worden 36 woningen gerealiseerd in vier 4 verschillende woningtypes, verdeeld over vijf blokken. Er zijn twee blokken met halfvrijstaande herenhuizen (type A1, A2 en A3), en drie verschillende types geschakelde herenhuizen (type B, C en D). Wat alle herenhuizen met elkaar gemeen hebben, is de enorme ruimte. Bijna alle woningen hebben een fraaie dakopbouw die zorgt voor veel licht en een nóg ruimere tweede verdieping.

Zonder uitzondering zijn het grote woningen, rijk gedetailleerd, fraai afgewerkt en voorzien van stijlvolle kenmerken, zoals een steile kap, grote raampartijen en een mooie grote blank eikenhouten voordeur. Ook de kozijnen en de opvallend grote overstekken zijn van duurzaam hout.

Halfvrijstaande Herenhuis (type A1)
De 8 halfvrijstaande herenhuizen aan de Houtekster hebben een charmante architectuur die refereert naar de jaren ’30. Vanuit de fraaie dwarskap kijk je aan de voorzijde over de weg heen, uit op het water. De herenhuizen beschikken over een berging/garage en een parkeerplaats op eigen terrein.

Halfvrijstaande herenhuis (type A2-A3)
De vier halfvrijstaande herenhuizen aan de Fazant vallen op door hun unieke ligging. Ze grenzen met de achtertuin direct aan het water van de Wurdumerfaert. Twee van deze herenhuizen hebben de entree in de zijgevel, wat extra ruimte creëert in de woonkamer.

Geschakeld herenhuis XL special (type B)
Het geschakelde herenhuis XL op bouwnummer 9 is uniek in zijn soort. Deze hoekwoning heeft een extra grote kavel en een flinke uitbouw in de zijgevel. Ideaal voor een werkruimte aan huis. Op de eerste verdieping is in de uitbouw een royale slaapkamer gesitueerd.

Geschakeld herenhuis XL (type B)
Houd je van ruimte, kies dan voor de extra brede geschakelde herenhuizen van type B. Deze zijn extra breed. Dat merk je in de woonkamer, maar ook in de extra diepe slaapkamers op de eerste etage.

Gschakeld herenhuis (type C)
Aan de achterzijde van de tien herenhuizen van type C ligt een diepe tuin met berging en parkeerplaats op eigen terrein. De stijlvolle architectuur van de omringende woningen zie je ook hier terug.

Geschakeld herenhuis (type D)
De vijf geschakelde herenhuizen van type D vormen samen een kleinschalig woonblok aan de Klút, die grenst aan de Wurdumerfaert. De hoekwoning heeft een fraaie erker en tuin aan het water.

Laat jouw gegevens achter op de website en je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het project.

1 van de fotos