1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Mooi Blitsaerd aan de Vaart

Mooi Blitsaerd aan de Vaart

Start verkoop: 30 januari a.s.

  • Bijzonder wonen in een nieuw stukje Leeuwarden
  • Aan de rand van de groene Bullepolder, pal aan de Bonkevaart

Mooi Blitsaerd aan de Vaart

START VERKOOP | ZATERDAG 30 JANUARI
Tussen 11.00 en 12.00 uur kun je veilig met je auto een 200 meter lange tocht der tochten afleggen over het parkeerterrein van restaurant de Grote Wielen. Kom jij ook? Reserveer deze datum alvast in je agenda en hou je mailbox volgende week vrijdag 22 januari in de gaten voor meer informatie.

De 41 woningen zullen verdeeld over 3 fases in verkoop gaan.

Fase 1 bestaat uit 14 woningen. Hiervoor verwachten we zeer binnenkort de start verkoop datum en een richtprijs van de koopsom bekend te kunnen maken, nog heel even geduld dus..

Het wordt echt heel bijzonder wonen in dit nieuwe stukje Leeuwarden, aan de rand van de groene Bullepolder, pal aan de Bonkevaart. Zelfs in het waterrijke, groene Friesland zijn ze zeldzaam geworden: plekken om zo fantastisch mooi te wonen. In totaal 41 vrijstaande en levensloopbestendige bungalows, waarbij luxe en comfort perfect gecombineerd worden. Hiervan zijn 37 bungalows van het type A of B, zelf door je te bepalen en eventueel verder uit te breiden met een opbouw. De 4 woningen met type C staan al vast, deze zijn minimaal voorzien van 1 laag opbouw. De woningen in fase 1 zijn gesitueerd op riante kavels van 546 tot 958 m2 groot en grenzend aan eigen water of met een aanlegsteiger aan de zijkant van de wijk.

De eerste fase omvat 14 woningen (waarvan 13 bungalows) aan de westkant van het eiland, stuk voor stuk met een eigen ligplaats. Veel lichtinval en veel uitzicht; dat verwacht je ook op zo’n bevoorrechte plek aan het water, aan de finish van de Elfstedentocht.

Het uiterlijk van je woning aan de Bonkevaart bepaal je voor een groot deel zelf: deel bijvoorbeeld de gevel anders in door verschillende steenkleuren te combineren met diverse soorten houten gevelbekleding. In de straat vind je daardoor een gevarieerd beeld van verschillende levensloopbestendige woningen, elk met een eigen identiteit. Een uniek project, op een unieke locatie.

Details waar je op mag rekenen:
– Pal aan het vaarwater van de Bonkevaart, de finish van de Elfstedentocht
– Stuk voor stuk met een ligplaats voor boot of sloep
– Grenst de woning niet direct aan het water, dan is er een ligplaats aan de zuidkant van het eiland
– Bepaal voor een groot deel zelf de uitstraling van je woning
– Natuurlijk ogende materialen passend bij de omgeving
– Een prachtige basisplattegrond met ruime mogelijkheden om je woonwensen te realiseren
– Veel raampartijen waardoor veel licht en zicht
– Gebouwd voor de toekomst: duurzaam, energiezuinig en levensloopbestendig
– Hydraloop watersysteem – gesloten circuit dat kostbaar drinkwater bespaart

De wijk Blitsaerd, aan de noordoostkant van Leeuwarden, is erg goed bereikbaar. Je bent zo op de doorgaande wegen richting Dokkum of Harlingen, een klein stukje over de Centrale As en je zit op de snelweg naar Drachten, Heerenveen en Groningen. Even de brug over en je fietst in minder dan een kwartier naar hartje stad. Of vaar zo, vanaf je eigen ligplaats, naar de Grote Wielen, de Dokkumer Ee en alle andere Friese wateren. Vanuit Blitsaerd vaar je alle kanten op.

Meld je snel aan, dan ben je als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen!

1 van de fotos