1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Mooi Blitsaerd aan de Vaart fase 3

Mooi Blitsaerd aan de Vaart fase 3

Mooi Blitsaerd aan de Vaart fase 3

Mooi Blitsaerd aan de Vaart fase 3
De verkoop start 29 januari a.s.
Meer informatie over de start verkoop volgt

Het wordt echt heel bijzonder wonen in dit nieuwe stukje Leeuwarden, aan de rand van de groene Bullepolder, op een wooneiland pal aan de Bonkevaart.
Zelfs in het waterrijke, groene Friesland zijn ze zeldzaam geworden: plekken om zo fantastisch mooi te wonen. De totaal 41 vrijstaande en komen op een speels eiland, omgeven door water. De basis is overal een gelijkvloerse bungalows; slapen en wonen op de begane grond, levensloopbestendig dus, waarbij luxe en comfort perfect gecombineerd worden. De derde en laatste fase omvat wederom 13 woningen (waarvan 11 bungalows), stuk voor stuk met een eigen ligplaats. Het lint van de gelijkvloerse bungalows wordt onderbroken door twee woningen van het type ‘Wachter’, die een opbouw met meer dan één woonlaag krijgt. En dat alles op een bevoorrechte plek aan het water, aan de finish van de Elfstedentocht.

Het uiterlijk van je woning aan de Bonkevaart bepaal je voor een groot deel zelf: veel keuzevrijheid, voor indeling en afwerking. De kleur van de aluminium kozijnen en de rand van de vloer en het dak staan vast. De architect nodigt je uit om te variëren in stijl: twee steensoorten, twee kleuren voor het hout. Het mag hier allemaal – en het wordt mooi! In de straat vind je daardoor een gevarieerd beeld van verschillende levensloopbestendige woningen, elk met een eigen identiteit. Een uniek project, op een unieke locatie.

In totaal zullen hier 41 vrijstaande woningen gerealiseerd worden. Hiervan zijn 37 bungalows van het type A of B naar keuze en eventueel verder uit te breiden met een opbouw. De 4 woningen met type C staan qua uiterlijk al vast en zijn minimaal voorzien van 1 laag opbouw. De woningen in fase 3 zijn gesitueerd op riante kavels en met een aanlegsteiger aan de zijkant van de wijk of grenzend aan eigen water voorzien van walbeschoeiing.

Nu wat details waar je op mag rekenen:

– Pal aan het vaarwater van de Bonkevaart, de finish van de Elfstedentocht
– Stuk voor stuk met een ligplaats voor boot of sloep
– Grenst de woning niet direct aan het water, dan is er een ligplaats aan de zuidkant van het eiland
– Bepaal voor een groot deel zelf de uitstraling van je woning
– Natuurlijk ogende materialen passend bij de omgeving
– Een prachtige basisplattegrond met ruime mogelijkheden om je woonwensen te realiseren
– Veel raampartijen waardoor veel licht en zicht
– Gebouwd voor de toekomst: duurzaam, energiezuinig en levensloopbestendig
– Energiezuinig, met mogelijkheid voor een milieuvriendelijk afvalwatersysteem van Hydraloop

Laat je gegevens achter op de projectwebsite en blijf op de hoogte van het project.

1 van de fotos