1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – It Reidhintsje (De Klamp)

It Reidhintsje (De Klamp)

It Reidhintsje (De Klamp)

BINNENKORT IN VERKOOP

Aan It Reidhintsje in De Klamp fase 2 worden 9 geschakelde woningen gerealiseerd.

De tuinen zijn gelegen op het oosten. De woningen bieden veel flexibiliteit. Zo kan je zelf kiezen welke stijl en indeling jij mooi vindt.

Voor de begane grond kan je kiezen uit 7 verschillende indelingen. Zo kan je bijvoorbeeld voor de hal kan je kiezen uit verschillende vormen en maten. De woonkamer kan zowel tuingericht en straatgericht gesitueerd worden. Hetzelfde geld voor de (open of afgesloten) woonkeuken. Een bijkeuken kan inpandig maar is ook mogelijk als uitbouw. Je kan ook kiezen voor meer woonruimte door de woning uit te bouwen met 1,20 m of 2,40 m.

Ook voor de eerste verdieping zijn verschillende indelingen mogelijk. Zo kan je zelf kiezen hoe je de slaapkamers verdeeld. Ook de badkamer kan zowel aan de tuinzijde of straatzijde geplaatst worden. Liever een apart toilet? Ook dit is geen probleem.

De grote zolder is via een vaste trap bereikbaar en biedt veel ruimte en kan (meteen of later) ingedeeld worden met 1 of 2 slaapkamers. Ook kan de zolder eventueel worden uitgebreid met een dakkapel.

Wil je op de hoogte worden gehouden van dit project? Laat dan je gegevens achter op onze website.

1 van de fotos