1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – De Wylp (De Klamp)

De Wylp (De Klamp)

Bekijk bouwnummers

Beschikbaarheid

Nog 2 van de 2 woningen

Beschikbaarheid

Nog 2 van de 2 woningen

De Wylp (De Klamp)

De eerste projectmatige ontwikkeling in de Klamp is een feit. Aan De Wylp worden door HRP Planontwikkeling 8 ruime halfvrijstaande woningen gerealiseerd. De woningen zijn standaard voorzien van een houten garage. Er is door de architect veel variatie en verfraaiing in de zij- en voorgevels aangebracht. De achtertuinen zijn gelegen op het noordwesten en liggen aan het water van de Klampsterfeart. De kavels zijn ca. 280 tot 320 m².

Via de hal betreedt u de royale woonkamer met open keuken. De totale lengte van de woning is 10,5 meter. Verder zijn er verschillende opties mogelijk, zoals een verlengde garage, een schuifpui of dubbele schuifdeuren.

De eerste verdieping biedt ruimte aan 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een overloop. De tweede verdieping biedt verschillende mogelijkheden, van ruime zolder tot 2 extra slaapkamers.

De Klamp
De Klamp, het vierde buurtschap van De Zuidlanden (na Techum, Goutum Sûd/Jabikswoude en Wiarda), is gelegen in een landelijke omgeving, onder de rook van Leeuwarden nabij Goutum en langs de Wurdumerfeart. Met de Wurdumerfeart, Wergeasterdyk en opvaartje naar de voormalige terp als idyllische dragers van het buurtschap, is De Klamp ontworpen met het karakter van het Friese dorp. Het dorps wonen krijgt niet alleen dankzij de bouwstijl een impuls, ook de vele typische kenmerken zoals een kaatspleintje maken van De Klamp een unieke woonbeleving.

1 van de fotos

Bouwnummers in de De Wylp (De Klamp)

Bouwnummer 7

€ 342.500,-

Leeuwarden

Status: Beschikbaar

woonoppervlakte: 167 m2

perceeloppervlakte: 280 m2

Bouwnummer 5

€ 342.500,-

Leeuwarden

Status: Beschikbaar

woonoppervlakte: 167 m2

perceeloppervlakte: 280 m2