1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – De Klamp fase 1 vrijstaande woningen

De Klamp fase 1 vrijstaande woningen

Bekijk bouwnummers

Beschikbaarheid

2 woningen onder optie

1 woning verkocht

Beschikbaarheid

2 woningen onder optie

1 woning verkocht

De Klamp fase 1 vrijstaande woningen

De Klamp fase 1, vrijstaande woningen
BOUW IS GESTART

Woonwijk De Klamp verrijst tussen de wijken Techum en Wiarda. De nieuwe buurt krijgt het karakter van een Fries dorp, doorkruist door de Wurdumerfeart en de Wergeasterdyk. Hier woon je met plezier in de gezelligheid van een dorp én, heel fijn, het gemak van de binnenstad van Leeuwarden op 15 minuten fietsen.

De Klamp wordt een dorp met veel aandacht voor de de unieke Friese architectuur. Het bestaat uit 18 prachtige vrijstaande woningen die grotendeels aan het water komen. Deze woningen hebben, op 2 na, een aangebouwde garage. Opvallend aan alle woningen zijn de typerende details in het metselwerk en de gekleurde voordeuren.

Er is veel aandacht voor duurzaamheid in dit nieuwbouwplan. Er komt geen gasaansluiting en bij de bouw van de woningen worden de allernieuwste isolatiematerialen en bouwtechnieken gebruikt. De straten zijn waterdoorlatend en met een slimme natuurlijke afwatering dragen ook bij aan het duurzame karakter van De Klamp. Natuurlijk worden ook duurzame bouwmaterialen gebruikt.

In de wijk spelen de kinderen nog onbezorgd op straat. De Klamp krijgt een eigen basisschool en kinderopvang. Boodschappen doe je in het nabijgelegen Techum of in Leeuwarden.

Interesse? Meld je aan via nieuwbouw-dezuidlanden.nl/de-klamp en je wordt via nieuwsbrieven automatisch op de hoogte gehouden.

1 van de fotos

Bouwnummers in de De Klamp fase 1 vrijstaande woningen

Bouwnummer 39

€ 399.000,-

Leeuwarden

Status: Verkocht

woonoppervlakte: 155 m2

Bouwnummer 43

€ 380.000,-

Leeuwarden

Status: Onder optie

woonoppervlakte: 146 m2

perceeloppervlakte: 314 m2

Bouwnummer 40

€ 399.000,-

Leeuwarden

Status: Onder optie

woonoppervlakte: 155 m2

perceeloppervlakte: 330 m2