1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Blits Wonen

Blits Wonen

  • Start verkoop in het voorjaar!

Blits Wonen

Blits Wonen is het nieuwbouwproject aan de Bonkevaart in Leeuwarden.

Wonend op deze mooie plek aan het water zie je – misschien ooit – de schaatsers van de legendarische Elfstedentocht een sprintje trekken naar de finishlijn. Maar ook bij zomerse temperaturen is het hier goed toeven aan het rustgevende water waar de bootjes voorbij varen.

Blits Wonen bestaat onder andere uit 14 rijwoningen met zicht over het water, of zelfs een eigen aanlegsteiger. Dus zo vanuit je eigen tuin de boot in stappen voor een mooie tocht over de Friese wateren.
Het kan als je kiest voor één van de woningen van Blits Wonen. Deze 14 woningen zijn verdeeld over drie blokken met een eigentijdse architectuur.
Mooi detail zijn de verhoogde gevels van de middelste woningen. Een afbeelding van een schaatser op de gevel verwijst naar de beroemde Elfstedentocht. De ruimte tussen de woningblokken zorgt ervoor dat het water van de Bonkevaart ook vanaf de weg te zien is.

DE WONINGEN:
De woningen zelf zijn lekker ruim en van alle gemakken voorzien. De entree bevindt zich in een uitbouw aan de voorzijde. In deze uitbouw bevindt zich tevens een berging voor fietsen, gereedschap en andere spullen.
De woonkamer is tuingericht, waardoor je vanaf de bank geniet van een eersteklas uitzicht over je tuin en het water. De indeling is optioneel aan te passen aan jouw wensen.
Op de eerste verdieping is ruimte voor drie slaapkamers en een badkamer.
Op de tweede verdieping zijn optioneel nog eens twee slaapkamers, een techniekruimte en een bergruimte te realiseren.
Met deze vele indelingsmogelijkheden is deze woning ook voor grote gezinnen heel geschikt.
De woningen hebben aangename vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping.

INTERESSE?
Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek aan de Bonkevaart? Meld je dan aan als geïnteresseerde op de project website www.blitswonen.nl.
Je zult dan door middel van nieuwsbrieven op de hoogte worden gehouden over dit project.

1 van de fotos