1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Hurdegaryp – Stasjon Hurdegaryp

Stasjon Hurdegaryp

  • De bouw is gestart!
Bekijk bouwnummers

Beschikbaarheid

2 woningen beschikbaar

3 woningen verkocht

Beschikbaarheid

2 woningen beschikbaar

3 woningen verkocht

Stasjon Hurdegaryp

Nieuwbouw appartementen Stasjon Hurdegaryp
De bouw is gestart!

Grijp deze buitenkans; gelijkvloers, energiezuinig en eigentijds wonen op een markante locatie in Hurdegaryp.

Dit is je kans om te wonen in een gelijkvloers, energiezuinig en eigentijds appartement op een steenworp afstand van het station in Hurdegaryp. Een prachtige plek, op loopafstand van meerdere voorzieningen en perfect bereikbaar.

Aan de rand van Hurdegaryp verrijzen twee kleinschalige appartementengebouwen in een groene omgeving. In Woongebouw Zuid aan de Reidroas komen zestien riante koopappartementen verdeeld over vier woonlagen. Op iedere woonlaag bevinden zich vier appartementen met een oppervlakte variërend van circa 80 tot 84 m².

Standaard krijgen de appartementen een royale woonkamer in combinatie met twee slaapkamers. Wil je liever meer ruimte voor hobby, logees of opbergen? Dan is ook een indeling met drie slaapkamers mogelijk. Vanaf je terras of balkon heb je zicht op de prachtig groene omgeving, versterkt door de metamorfose die de Rijksstraatweg en het stationsgebied hebben ondergaan.

Goed om te weten is dat de appartementen op de verdiepingen zowel per trap als met een lift bereikbaar zijn. Voor nu is dat misschien minder relevant, maar met het oog op de toekomst is dit wellicht toch een fijn idee.

Om het compleet te maken: als toekomstige bewoner van een koopappartement krijg je de beschikking over een eigen parkeerplaats voor je auto. Je fiets stal je in je eigen buitenberging.

Waarom kiezen voor een appartement in Stasjon Hurdegaryp?

• 80-84 m² gelijkvloers woongenot
Geniet van de voordelen van wonen en slapen op dezelfde verdieping en het gemak ; zorgeloos de toekomst tegemoet.

• Licht, ruim & eigentijds
Je appartement is uitgerust met vloerverwarming. Deze zorgt voor comfortabele warmte, maar ook ’s zomers voor verkoeling. Dankzij het balansventilatiesysteem heb je altijd frisse en schone lucht in huis.

• Energiezuinig & comfort
Het appartementengebouw wordt volgens de laatste normen hoogwaardig geïsoleerd. Je appartement beschikt over een warmtepomp (geen gasaansluiting). Met de optionele zonnepanelen wek je je eigen stroom op.

Wonen aan de rand van Hurdegaryp
Wonen aan de rand van Hurdegaryp met de dynamiek die hoort bij een station. De woongebouwen liggen op loop-/fietsafstand van de centrale (winkel)voorzieningen in Hurdegaryp, met tegelijkertijd diverse Friese steden in de buurt. Stasjon Hurdegaryp heeft de natuur van Grote Wielen en het Bos van Ypey dichtbij. Dit maakt Stasjon Hurdegaryp een ideale plek om te wonen.

De bouw is gestart!
Interesse in 1 van de laatste appartementen? Neem dan contact met ons op. Informatie is ook te vinden op de site stasjonhurdegaryp

1 van de fotos

Bouwnummers in de Stasjon Hurdegaryp

Appartement 3

€ 287.500,-

Hurdegaryp

Status: Beschikbaar

woonoppervlakte: 80 m2

Appartement 2

€ 295.000,-

Hurdegaryp

Status: Beschikbaar

woonoppervlakte: 84 m2

Appartement 16

€ 295.000,-

Hurdegaryp

Status: Verkocht

woonoppervlakte: 80 m2

Appartement 8

€ 290.500,-

Hurdegaryp

Status: Verkocht

woonoppervlakte: 80 m2

Appartement 7

€ 287.500,-

Hurdegaryp

Status: Verkocht

woonoppervlakte: 80 m2